Zomer 2021

Zomer 2021. Wat was dat? Was het zelfs wel een zomer? Ik heb denk ik meer regen gezien dan zon deze vakantie. Toch heb ik er het beste van proberen te maken en te genieten. Ik ga jullie vertellen wat ik deze zomer allemaal gedaan heb.

Als eerst ben ik deze vakantie een aantal keren gaan werken. Ik heb 2 klimkampen gedaan met vele kindjes. Het was druk, maar ergens ook wel leuk om iets wat ik graag doe te laten zien aan kinderen. Ik ben dan ook nog gewoon gaan werken in de klimzaal waar ik zelf ook klim. Het is heel erg fijn dat ik als studentenjob kan gaan werken op de plaats waar ik graag ben.

Deze zomer ben ik voor 5 dagen naar Oostende geweest met 4 vriendinnen. We hadden een appartement gehuurd via Airbnb. Het was allemaal in orde en we waren hier zeer tevreden over. De laatste volledige dag dat we er waren, sprong onze elektriciteit uit. Dat was minder fijn natuurlijk. Maar gelukkig is de bovenbuur ons komen helpen en werkte alles terug.

Toen we aan zee waren hebben we veel geluk gehad met het weer. Het heeft zogoed als niet geregend, alleen de laatste avond. We hebben wat gewinkeld en rondgewandeld en hier en daar eens iets gedronken. Vrijdag de dag dat we moesten vertrekken, zijn we gaan ontbijten bij Albrecht. Ik had het op tiktok zien voorbij komen. Het leek me er gezellig en goed eten uit en dat was het ook. Het waren leuke 5 dagen!

Zoals ik al eerder had geschreven in mijn laatste artikel ben ik begonnen met lezen. Deze zomer heb ik dan natuurlijk een aantal boeken gelezen. Ik heb sinds dat het vakantie is 4 boeken gelezen en ben er momenteel nu nog eentje aan het lezen. Je kan mij volgen op Goodreads, hier zie je welke boeken ik lees en heb gelezen, ook hoeveel sterren ik ze geef. Deze vakantie was er één 5 sterren boek, dat was Red White & Royal Blue. Het was een heel fijn boek om te lezen.

Als laatste ben ik ook nog met mijn ouders naar Italië gegaan. We zijn met de auto op vakantie gegaan en we zijn onderweg ook gestopt in Duitsland, Ulm. We wilden niet aan één stuk door rijden dus hebben we een tussenstop gemaakt. Ulm was een heel fijn klein stadje. We hebben er natuurlijk niet veel van gezien, aangezien het gewoon een tussenstop was op de heen- en terugreis.

Italië zelf was heel erg leuk. Het was goed weer en we hebben heel mooie wandelingen gedaan. We wilde al lang eens in de bergen wandelen, dus dit was ons eerste jaar echt in de bergen. We zijn één keer naar de top van een berg gewandeld, dit was de Monte Muta op 2.291m hoogte. Een super uitzicht dat de zware wandeling zeker waard was.

We zaten wel in Italië maar omdat we nog redelijk dicht bij Oostenrijk zaten hebben we niet veel Italiaans eten gegeten jammer genoeg. Maar dat wilt niet zeggen dat we niet lekker gegeten hebben. We hebben een keer in de bergen gegeten en dat was echt lekker!

Dat was dan eigenlijk mijn zomer van 2021. Jammer dat het niet beter weer was, hopelijk volgend jaar wel. Woensdag start school terug voor mij, mijn laatste jaar. Ik kijk er ergens wel naar uit en hopelijk heb ik een goed laatste jaar. Ik ga nu nog genieten van de laatste dagen vakantie. Hopelijk snel een nieuw artikel!

Luna x

Geef een antwoord