Fotofabriek – 8 retroprints

Hallo hallo! Hier ben ik weer, na een zeer lange tijd. Ik heb voor jullie een leuk artikel vandaag. Ik mocht onlangs 8 retroprints ontvangen van Fotofabriek. Op deze site kun je van alles laten maken met je eigen gekozen foto’s. Je kunt er een fotoboek maken, zelfs een agenda en gewoon foto’s afdrukken.

Zelf mocht ik mijn foto’s laten afdrukken als retroprints. Het lijkt heel erg op een polaroid foto vond ik zelf en ik vind de look daarvan zeer leuk. Daarmee wilde ik zeker en vast samenwerken.

De levering en verpakking

Het pakketje is nog redelijk snel aangekomen. Door corona, kan het natuurlijk altijd zijn dat het wat later aankomt, maar ik had geluk. Het kwam heel goed aan. De foto’s waren omringd door een kartonnen flap, en de foto’s zaten nog extra verpakt zodat ze niet beschadigd konden worden. Hieronder de foto’s van hoe het eruit zag.

Kwaliteit

Toen ik de foto’s vast nam, voelde ik gelijk dat het zeer goede kwaliteit was. Het is veel steviger dan een gewone polaroid foto en ook wat groter. Maar het is heel erg fijn en stevig.

Extra

Op de site kan je dus je foto’s invoegen die je wilt laten afdrukken. Je kan met deze retroprints ook je eigen kleur kiezen en er bijvoorbeeld een tekst bijzetten. Hieronder kan je zien wat ik hiermee bedoel.

De prijs

Als je zelf graag 8 retroprints wilt ontvangen, kost dit maar €4,99. Dit valt heel goed mee. Op de site staat een uitleg hoe het is met verzendingskosten en dergelijke.

Hieronder zien jullie het resultaat van mijn 8 foto’s. Ben er erg tevreden mee! Er is een kans dat ik er nog eens iets zal bestellen.

Ik wil fotofabriek bedanken voor deze leuke samenwerking. En ik wens iedereen nog een fijn weekend toe!

Hopelijk ben ik er snel weer met iets nieuw!

Luna xo

Geef een antwoord