Collusion all over print broek – Mijn Pareltjes

Vandaag ga ik jullie één van mijn favoriete broeken tonen. In Mijn Pareltjes schrijf ik over mijn favoriete kledingstukken. In het artikel van vandaag bespreek ik mijn broek van Collusion die ik nog niet zo een lange tijd geleden gekocht heb.

Hierboven een foto van de broek waarover het gaat. Zoals je ziet is de broek volledig bedekt met een print, fel en opvallend schreeuwt het naar mijn mening. Het is anders dan anders en dat is de reden dat ik het zo’n leuke broek vind. De stof ik ook enorm aangenaam, het model is los, wat het ook aangenaam maakt om het de hele dag aan te dragen.

Ik combineer het in deze foto met een zwarte trui, ik zou het ook kunnen dragen met bijvoorbeeld een coltrui. Voor schoenen doe ik er mijn Docs onderaan want dit ziet er het leukst uit naar mijn gevoel.

Ik heb de broek besteld op Asos mocht je het willen weten. Hier is de link ervan.

Meer heb ik niet te schrijven hierover. Dit was Mijn Pareltje voor dit artikel.

Geniet van je woensdag!!

Luna x

Geef een antwoord