Muziek favorieten

Muziek, zonder muziek zou het leven maar saai zijn denk ik zelf. In het artikel van vandaag ga je een aantal van mijn favoriete nummers ontdekken die ik non-stop heb opstaan. Laten we maar eens snel beginnen!

Wonder – Shawn Mendes (intro)

Hoe kan het ook anders, een lijst zonder Shawn is onmogelijk. Hij heeft 30 september de intro gereleased en 1 oktober is het nummer zelf in premiere gegaan. Het eerste wat ik deed toen ik wakker werd die ochtend was hiernaar luisteren. Alles hieraan is zo goed, de tekst, de videoclip. Shawn heeft me nog geen enkele keer teleurgesteld. Ondertussen is er ook al een acoustic versie en heeft hij het bij Jimmy Fallon gespeeld. Zijn album komt op 4 december uit en ik kan niet wachten!

Sour Strawberry – Caroline Manning

Caroline heb ik een tijd terug ontdekt op YouTube. Ze schrijft haar eigen nummers en is sinds de moment dat ik haar volg al zo hard gegroeid. Al haar nummer zijn echt heel goed en de betekenis is ook altijd raak. Je kunt ook haar acoustic versie bekijken, dat doe je hier.

Nothing else I could do – Ella Jane

Een keer toen ik op TikTok aan het scrollen was, kwam ik Ella tegen met dit nummer. Ik luisterde het voor de eerste keer en ik was meteen verkocht, ik luisterde het meerdere keren, de melodie blijft zo zitten en hoe kun je daar op stil zitten?

Heather – Conan Gray

In de zomer kwam ik dit lied om de minuut op TikTok tegen. Ook ik besefte hoe goed het eigenlijk wel niet is. Het kwam terecht in mijn afspeellijst en speelde het meerdere keren.

Alone In My Car – Niki Demar

Niki is een influencer die ik volg en ze kwam in de zomer met dit lied uit. Hoe het klinkt is zo interssant, weer een nummer dat ik aan mijn afspeellijst kon toevoegen. Ze is niet enkel een influencer maar ook een artiest. Ze heeft onlangs ook een nieuw nummer uitgebracht dat ook echt goed is. Dat vind je hier.

Dat was het dan voor dit artikel. Volg me zeker op Spotify als je dat wilt. Ik maak regelmatig nieuwe afspeellijsten. Voor iedere maand is er een nieuwe. Klik hier voor die van november.

Geef een antwoord