Babbeltje #23 – lang geleden, school, eerste rapport en klimmen!

Hier ben ik weer! Na een aantal maanden ben ik er weer met een artikel. Het is ondertussen al november. Momenteel heb ik vakantie dus leek het me een goed idee om nog eens een update te geven, heb nu al de tijd dus waarom ook niet.

Eerst en vooral wil ik zeggen, het is niet omdat ik niet gepost heb dat ik dit niet wilde. Ik heb het sinds dit jaar echt druk met school en ik ging ondertussen ook nog klimmen en nog naar de kine. Nu heb ik 2 weken vakantie dus maak ik er gebruik van.

Mijn eerste week vakantie zit er ondertussen al bijna op. Vakantie wil ook zeggen een rapport. Voor de vakantie heb ik dus mijn rapport gekregen. Ben hier ontzetten tevreden mee, mijn ouders zijn er ook tevreden over.

In in een eerder artikel schreef ik dat ik geopereerd ben aan mijn knie. Hiervan ben ik nog steeds aan het revalideren. Moet nog steeds naar de kine gaan hiervoor. Ik heb toch zeker 9 maanden niet mogen klimmen, het ging ook niet door corona omdat alles gesloten was. Ondertussen ben ik terug begonnen met klimmen. Zelf mag ik enkel nog maar lengtes doen (dit is met beveiliging en hoger), boulder mag ik nog niet doen omdat ik nog niet genoeg kracht heb ik mijn knie hiervoor en hier ben ik zelf ook gevallen. Momenteel mogen we toch niet klimmen aangezien de cijfers van corona terug slecht zijn, de klimzalen zijn dan ook weer gesloten. Jammer is het, want alles verliep er veilig, hopelijk kan het snel terug open. Hieronder zien jullie nog een foto van mij die aan het klimmen was toen het klimmen nog open was. (foto dankzij Noa :))

Over corona gesproken. Ik wil toch zeker zeggen: volg de regels!! Iedereen is het beu om thuis vast te zitten en niet met vrienden iets te kunnen doen en zijn sport/hobby te kunnen doen. Wat ik ook wil benadrukken is: praat! Het is zo’n moeilijke tijd voor iedereen. Voor mensen die zich al slecht voelen is dit nog zwaarder. Vraag aan je vrienden hoe het echt met hen gaat. Bel eens naar je grootouders. Je kunt je hart altijd luchten op verschillende sites: Awel, JAC, Wat Wat, zelfmoordlijn. Hieronder staat een foto met nog andere sites die je kunt raadplegen. Heb je nood aan een babbel, aarzel niet om één van deze sites te raadplegen.

Ik wil zo mijn artikel niet afsluiten maar met iets positief. Hieronder zie je een paar quotes die je kunt bekijken wanneer je even een dip hebt.

Geniet van jullie dag! We raken er samen door!

Luna xo

Geef een antwoord