babbeltje #22 – Roze haar!

Hallo iedereen! Het is weer veel te lang geleden! Ik wil even zeggen dat het me spijt dat ik de laatste tijd heel afwezig ben op mijn blog. Ik weet gewoon niet wat ik moet plaatsen. Heb zo weinig inspiratie voor artikels. Ik wil mezelf ook niet verplichten om te schrijven, ik doe dit nog steeds voor mijn plezier. Als jullie suggesties hebben zijn deze altijd welkom, stuur een me een dm op Instagram: @lunaswonderland.

Wat heb ik de laatste tijd dan gedaan? Sinds ik mijn laatste artikel geschreven heb, dat je hier kan terug lezen. Ik heb dus nog steeds vakantie, dit is mijn laatste maand voor ik terug naar school ga. Dit is de eerste keer dat ik het gevoel heb dat de vakantie voorbij gevlogen is. Oorspronkelijk ging ik samen met mijn ouders naar Italië, Sardinië. Jammer dat we niet kunnen gaan door corona, maar we zullen zeker een andere keer gaan. Ik had dan als alternatief het idee om naar Amsterdam te gaan in Nederland. Maar omdat de maatregelen strenger zijn geworden en de besmetting aan het stijgen zijn gaan we dit hoogstwaarschijnlijk ook niet doen. Heel erg jammer vind ik het dat we niet naar Amsterdam en Sardinië kunnen gaan.

Zaterdag 2/08 heb ik iets gedaan wat ik lang wilde doen. Ik heb mijn haar roze geverfd. Het is natuurlijk niet permanent, het is een washout van L’Oréal. Hieronder zie je een foto van hoe het eruit ziet. Ben er echt ontzetten blij mee.

Ik ga mijn laatste vakantieweken er nog het beste van maken. Ik probeer en beloof niks om meer te bloggen, ik ga echt mijn best doen. Als jullie ideeën heb stuur ze gerust. Vertel ook zeker wat jullie gaan nog gaan doen of al gedaan hebben.

Op Instagram probeer ik zo actief mogelijk te zijn, dus volg me daar zeker! @lunaswonderland

Geniet nog van het goede weer! Hopelijk ben ik er snel weer met een nieuw artikel!

Luna

Geef een antwoord