Babbeltje #21 – Vakantie, rapport en verjaardag

Hallo! Hier ben ik weer! Het is een heel lange tijd geleden en sorry daarvoor, het is druk geweest. Ik ga jullie vandaag wat bijbrengen wat er de laatste maand gebeurd is en gaat gebeuren.

Als eerst, ik heb vakantie! Vorige week donderdag, 18/06 heb ik mijn laatste toets en taak ingediend. Door de huidige omstandigheden heeft onze school besloten om ook geen examens te organiseren, dit is de rede dat ik al zo vroeg vakantie heb. We hebben wel nog 3 keer naar school moeten gaan, op woensdag voor een halve dag. Hier hebben we nog een beetje les gehad.

Ik heb deze website/blog en ik wil deze ook gebruiken. Er is een heleboel aan de gang in de wereld momenteel, hoe jij hier mee omgaat is iets waar je zelf voor kiest, je moet je nergens toe verplicht voelen. Iedereen gaat anders om met bepaalde situaties.

Vrijdag, 26/06, heb ik mijn rapport ontvangen, ik had wel wat stress, maar niet zo veel als anders. Ik ben zeer tevreden over mijn punten en commentaar die ik heb gekregen. Ik heb zelf ook al besloten dat ik volgend jaar humane sport ga volgen.

Op 18 mei heb ik mijn verjaardag gevierd! Ik ben 17 geworden! Heb geen feestje gegeven uiteraard, mijn oma en opa zijn langsgekomen om het te vieren. Heb wat leuke dingen gehad en daar ben ik natuurlijk dankbaar voor!

De vakantie, deze gaat net wat anders zijn voor de meeste. Wij gingen eerst naar Italië maar dit gaan we niet laten doorgaan want we hebben maar schrik dat we er bijvoorbeeld vast zullen zitten. Volgende week woensdag; 1/07 word ik geopereerd aan mijn kaak, dit zal ook nog even moeilijk zijn in het begin want ik mag niet kauwen maar hopelijk geeft het een goed resultaat.

Dit was de update voor jullie, ik hoop dat alles goed gaat met jullie en dat jullie ook een goed rapport hebben gehad! Wens iedereen een fijne vakantie!

Luna xoxo

Geef een antwoord