Shein shoplog

Ik heb voor jullie vandaag nog eens een shoplog. Het is tijden geleden dat ik dit nog eens gedaan heb.

Ik heb een tijdje geleden wat spulletjes gekocht bij Shein. Ik zag dit al meerdere keren voorbij komen op TikTok, en wilde het zelf ook eens proberen. Ik heb eerst wat opgezocht over om zeker te zijn dat het veilig was. Dan uiteindelijk was het zover en ging ik een aantal items uitzoeken en bestellen.

Bestellen en levering

Ik heb mijn items 11 april besteld en heb mijn pakketje 28 april aangekregen. Het heeft dus ongeveer 3 weken geduurd. Op de site staat dat het tot 15 werkdagen kan duren. Nu met corona is er ook nog eens wat vertraging want het is best druk. Ik vind al bij al, dat de levertijd meeviel.

Verpakking

Alles was samen verpakt in een zak en daarin was alles nog eens apart verpakt. Voor het milieu niet al te best, maar de meeste online webshops doen dit.

Juwelen mag je niet terugsturen wat best logisch is uiteraard. Kleding wel, ik vind de verpakking hier er wel handig voor is want het is met een rits en zo zit je niet met het probleem dat je de zak kapot maakt.

Kwaliteit

Ik had al een aantal videos gezien dat de kwaliteit van de producten verschilt tot elkaar. Ik was dus zelf heel benieuwd.

De oorbellen waren voor mij eigenlijk in orde. Ze zagen eruit zoals vertoont op de website en de kwaliteit is oké. Het is geen hoogstaande kwaliteit, ik zou het vergelijken met de Primark. Hieronder zien jullie foto’s van de juwelen met de prijs.

De tas vond ik zelf het minste, hieraan zag je dat die goedkoper was. Als ik één ding moet kiezen dat ik het meest teleurgesteld over ben is het de tas. Het lijkt niet erg op de foto en oogt ook wat goedkoper. Maar ik heb er wel een tas bij.

De kleding, ik heb twee items gekocht, een topje en en jurk. Beide zijn echt heel erg leuk, ze lijken ook net zoals op de foto. De kwaliteit van het topje was ik echt van onder de indruk het voelt heel fijn aan en oogt totaal niet goedkoop. De jurk is ook heel fijn, de stof is net wat raarder, kan echt het niet echt beschrijven maar ik stoor me er zeker niet aan.

De maat

Voor het topje was er maar één maat beschikbaar en dat is een medium, maar ik vind het zelf wel goed hoe dat die valt. Het jurkje was voor mij small en het past goed, ik draag er wel een wit topje onder zo vind ik het net wat leuker staan.

De prijs

De prijzen vind ik wel oké naargelang wat je krijgt, ik zou het zelf wat vergelijken met de Primark. Ik ben tevreden met wat ik heb gekregen.

Zo dat was het dan, ik ga zeker nog eens bij Shein iets bestellen. Ze hebben leuke items voor een fijne prijs.

Hopelijk vonden jullie het leuk, ik ben er hopelijk snel weer met een nieuw artikel.

Luna xo

2 gedachten over “Shein shoplog”

Geef een antwoord