Q&A time

Het is ondertussen weer een tijdje geleden dat ik een q&a gedaan heb, daarmee dacht ik laten we het nog maar eens doen. Ik heb op Instagram gevraagd of jullie wat vragen wilden stellen en dat hebben een aantal van jullie gedaan, bedankt daarvoor. Laten we maar snel beginnen!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Vooral op Pinterest en Instagram haal ik vrij veel ideeën voor outfits maar ook algemeen zoals motivatie en dergelijke. Op YouTube haal ik ook wat inspiratie voor ideeën.

Wat wil ik doen als carrière? Geen idee, zelf zou ik graag dokter worden maar dit ligt wat moeilijker. Ik denk dat ik wel zal zien wat ik ga doen als studie na het middelbaar, ik heb nog wat tijd om erover na te denken.

Hoe zou je jezelf beschrijven in 5 woorden? Eerlijk, begripvol, sportief, avontuurlijk en doorzettend.

Hoe hou jij je bezig in deze tijden van corona? Ik heb de eerste weken voor school moeten werken dus was ik vooral daar mee bezig. Nadat ik wat meer tijd had heb ik dingen in het huis opgeruimd en ben bezig met artikels schrijven en bedenken.

Dat ware was het weer eens, zo hebben jullie me weer wat beter leren kennen. Hopelijk vonden jullie het leuk. Ik ben er hopelijk snel weer met een nieuw artikel.

Luna xo

Geef een antwoord