Interview met Emma

Goede ochtend iedereen, vandaag heb ik een interview voor jullie klaarstaan met Emma. Ze is een Instagrammer en ik heb haar enkele vragen gesteld.

Stel jezelf even voor: Ik ben Emma, 15 jaar oud bijna 16 yess! En ik zit op hockey. Ik houd heel erg van afspreken met vrienden. Ik vind het ook super leuk om bezig te zijn om kamers in te richten en geloof het of niet ik vind opruimen oom geweldig! Het maakt me rustig! (Mijn insta is @emmassblogg

Beschrijf jezelf in 3 woorden: Vrolijk, lui, bijna altijd blij

Wat wilt instagram zeggen voor jou?

 Ik vind het leuk om mijn tijd mee te spenderen

Wat wil je bereiken met instagram? Ik doe het vooral omdat ik foto’s en feed leuk vind. Maar het lijk me ook wel gaaf om een groot account te krijgen

Wat zijn je favoriete instagram accounts? Oehh moeilijk. Ik denk: @sofiemarlenn, @thegoldensunflower, @lottevanderven

Noem drie favorite kleding items:

  • sws een sportlegging (ze zitten gewoon echt top!)
  • een strak t-shirt (zie mijn eerste post!
  • En een broek met strepen van de Berskha (komt volgende foto van)

Waar haal je inspiratie? Vooral van insta en Pinterest. Van andere accounts ect

Wat je eigen favoriete foto?

Oeh moeilijk ik denk dan toch wel diegene die ik nu gepost heb staan!

Nog iets wat je wilt zeggen?
Volg je hart en luister niet naar andere wat ze van je vinden! Doe lekker wat je zelf wilt en wat je zelf leuk vind!!

Zo dat was het interview met Emma. Ik wil Emma graag bedanken dat ik haar mocht interviewen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Neem zeker een kijkje om haar Instagram, in het begin staat haar Instagram-naam en wanneer je er op klikt kom je op haar Instagram pagina terecht

Nog een fijne dag!

Luna xo

Geef een antwoord