4 jaar bloggen

4 jaar!!! Gisteren, 21/03 bestond mijn blog 4 jaar. Als ik er zo even over nadenk, is dat best al wel een tijdje. Ik ben begonnen in 2016, ik was toen 12 jaar! Als ik erover nadenk was ik eigenlijk best jong vind ik zelf. Ondertussen ben ik nu al 16 en in mei word ik weeral 17.

In de jaren dat ik nu blog ben ik veel te weten gekomen over mezelf. Zelf heb ik ook geleerd dat ik mezelf moet zijn op mijn blog. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn tegenover jullie.

Als ik oude artikels terug lees was ik zo anders. Ik wilde artikels maken over make-up, als ik daar nu over nadenk en opnieuw zou beginnen, zou ik daar nooit aan denken. Ik vind make-up wel iets cool als je het kan, maar het is niet iets waar ik mee bezig ben. Het enige wat ik opdoe is dan mascara en af en toe lippenstift.

Ik ben nog altijd heel erg blij dat ik de stap gemaakt heb om te beginnen met bloggen! Ik ben wel van plan om iets te doen wanneer ik mijn blog 5 jaar heb, ik kan nog niets met zekerheid zeggen.

Ik heb niet heel erg veel te schrijven. Vooral dat ik blij ben dat ik begonnen ben met bloggen en hoop het nog lang te doen. Ik wil zowel jullie bedanken als mijn familie en vrienden. Ook de bedrijven waar ik tot nu toe mee samengewerkt heb, dankjewel!

Ik hoop dat jullie nog voor een tijd mijn lezers willen zijn. Geniet van jullie weekend!

Luna xo

2 gedachten over “4 jaar bloggen”

Geef een antwoord