acné

Acné, iets waar veel jongeren mee te maken hebben, waaronder ikzelf.

Mijn mama kreeg een tijdje geleden een bericht van de mama van een oud-klasgenoot van mij. Ze gad gevraagd of ik het zag zitten om een fotoshoot te doen omtrent acné. Ik zag dit zeker zitten, dus dat stond dan vast!

Tinneke, de mama waarover ik het had, heeft een Instagram account met twee andere vrouwen: @conceptbypics. Wat doen ze en wat willen ze bereiken met hun account? Dit heb ik gevraagd aan het team van Conceptbypics:

Wat doen we en wie zijn we?
Wij zijn Concept by Pics. Drie creatieve vrouwen met een één visie.
We zetten jouw persoonlijk verhaal om in een beeldverhaal. Dit kan mooi, droevig, krachtig, ambitieus, liefdevol,.. zijn.

Wat willen we bereiken
Wij willen een volledige beleving creeren waarbij wij naar je persoonlijk verhaal luisteren. Er wordt een op maat gemaakt concept ontwikkeld. Tijdens dit concept wordt de klant volledig in de watten gelegd en begeleid. Make-up, styling, coaching ,… zit bij ons in elk concept in. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel naar huis gaan, gecombineerd met krachtige beelden die alleszeggend zijn.

Liefs, Eline, Tinneke en Ellen

Zo dit is dus wie ze zijn en wat ze doen. Dankjewel aan jullie alle drie!

Waarom heb ik het nu eigenlijk gedaan, deze fotoshoot? Ik heb dit gedaan omdat ik zelf vind dat je moet zijn wie je echt bent. Laat je ware ik zien, aan iedereen. Je hoeft je niet verbergen achter een laagje make-up, natuurlijk als jij je hierdoor beter voelt, is dit jouw keuze. Maar vergeet zeker niet dat het niet moet.

Zelf heb ik heel veel moeite gehad met mijn acné, nog altijd wel. Het is niet fijn, je wilt een mooie huid hebben zonder iets extra. Zelf ben ik het me minder gaan aantrekken dat ik er last van heb. Ik zeg altijd tegen mezelf: ‘ooit gaat het weg en heb je die huid je altijd al wilde’. Ikzelf heb eigenlijk nooit echt make-up gedragen om het te verbergen. Terwijl ik wel vaak zie dat andere meisjes het wel doen.

In mijn opzicht heeft geen make-up dragen veel meer effect dan het wel dragen. De laatste paar maanden is mijn acné wel verminderd, dit is door mezelf en door de tijd en verzorging die ik er in steek. Mijn huid ziet er tot op heden nog niet helemaal acné-loos uit maar dat komt wel en daar ben ik van overtuigd. Mijn acné valt nu het meeste op wanneer ik rood word (stress) en wanneer ik mijn maandstonden hebben. Twee momenten wat ook vrij logisch zijn, het is niet leuk, maar ik leer ermee omgaan.

Onthoud vooral: je moet je niet verstoppen, je bent wie je bent en laat dit maar zien aan iedereen, zo kan ja andere misschien ook wel helpen!

Hoop dat je het een fijn artikel vonden. Ga zeker een kijkje nemen op de instagram en facebook van Conceptbypics.

Luna xx

2 gedachten over “acné”

  1. Mooi Luna!
    Je bent echt een mooie dame, en knap dat je dit aankaart!
    Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat we dit , best wel belangrijk verhaal, met jou mochten delen!
    Dikke knuffel!
    Concept by pics!

Geef een antwoord