babbeltje #19 – geopereerd?!

Hier ben ik nog eens met een artikel! Ik heb weer een aantal dingen die ik moet delen met jullie. Nu is de moment want ik heb er nu de tijd wel voor om jullie even te updaten.

Eerst en vooral, school, waar heb ik voor gekozen en hoe gaat het daarmee? In mijn babbeltje van de laatste keer heb ik geschreven dat ik niet wist welke richting ik ging doen na de kerstvakantie. Heb dus heel veel nagedacht en opgezocht en dan eindelijk de knoop doorgehakt. Na de vakantie ben ik meteen gestart in humane wetenschappen. Tot op heden heb ik hier geen spijt van. De klas is echt wel leuk en de nieuwe vakken die ik heb bevallen me beter dan gedacht.

Nog meer nieuws, in mijn vorig babbeltje schreef ik ook dat ik gevallen was tijdens het klimmen. Ik heb sindsdien niets meer laten weten aan jullie het er aan toe gaat. Je kan het misschien al wel afleiden van de titel van het artikel: niet goed.

We zijn dus te weten gekomen dat mijn voorste kruisband volledig afgescheurd was. Hiervoor moest ik dan een operatie ondergaan. Ik ben vrijdag 17/01 geopereerd geweest. Hierdoor ben ik een week niet naar school kunnen gaan. Ik ga nu ook naar de kinesist, drie keer per week.

Ik hoop vooral dat de revalidatie goed gaat gaan en dat ik snel terug op de betere been ben. Wat ik zeker niet mag doen is te snel gaan, ik zal het rustig aan moeten doen. Hopelijk komt het allemaal goed. Dat ik maar snel terug mag gaan klimmen!

Iets waar ik schrik voor heb is dat ik wanneer ik voor de eerste keer terug ga klimmen schrik ga hebben. Bij boulder dan want hier ben ik ook gevallen. Of ik nu echt schrik ga hebben weet ik niet maar het kan altijd, maar dat zal zeker wel goed komen. Om het klimmen niet te veel te missen ga ik na de deze week eens naar de les om iedereen nog een te zien. Na de kerstvakantie was het ook de bedoeling om mee te helpen bij de lessen op woensdag, wanneer het beter gaat ga ik daar ook eens naar toe gaan.

Het is nu al een maand en nog wat dagen geleden dat ik geopereerd ben. Elke dag gaat het iets beter, ik mag af en toe ook al wat wandelen en dat gaat wel, het is soms nog wat onwennig maar dat komt goed.

Iets wat leuker nieuws! Ik ben zaterdag 8/02 naar de Jonas Brothers geweest samen met mijn vriendin Vestha. We keken hier al zo lang naar uit en eindelijk was het moment daar. Het was een heel leuke avond en een goed optreden. Ik heb ook een t-shirt gekocht van de tour, dit zullen jullie ooit nog wel eens zien verschijnen op mijn Instagram.

Dat was het dan voor vandaag. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Ik wil even sorry zeggen voor de afwezigheid, maar het is niet altijd makkelijk om school en mijn blog te combineren en dan nog persoonlijke dingen die erbij komen. Geniet nog van jullie zaterdag!

Luna xo

Geef een antwoord