Vakantie, rapport, gevallen en Kerst – Babbeltje #18

Vakantie is nu echt gestart! Ik heb mijn rapport gehad dus van die stress ben ik ook af. Er zijn nog andere dingen gebeurd de laatste dagen en daar zal ik jullie wat meer over vertellen.

Als eerst mijn rapport. Ik heb donderdag 19/12 mijn rapport gekregen. Mijn punten van de examens zijn niet het beste en totaal niet wat ik verwacht had. Ik had 2 buizen, voor wiskunde en fysica had ik beide 45. Ik ben hier nog steeds best ontgoocheld door. Zelf weet ik dat ik niet in de 70 zou kunnen halen, maar toch wel tussen 50-60. Dat was jammer genoeg niet het geval. De rest van mijn punten vallen mee maar had graag wat meer gehad voor de inspanning die ik ervoor geleverd heb.

We hebben buiten de punten van ons examen ook nog ons dagelijks werk. Deze punten zijn wel best goed. Hier bijvoorbeeld heb ik wel goede punten op zowel fysica als wiskunde. Op fysica behaal ik een 67 en voor wiskunde een 61.

Op dit moment ben ik even niet meer zeker over mijn keuze op het gebied van richting. Ze hebben me meerdere keren aangeraden van richting te veranderen en dat heb ik dan ook steeds niet gedaan. Nu weet ik even niet meer welke kant ik op moet. Ik heb nu eenmaal best wat stress door school maar dat neem ik erbij. Zelf doe ik de richting wetenschappen heel graag en het interesseert me ook enorm. Deze vakantie zal ik toch goed moeten nadenken welke kant ik op wil gaan. Wat ik nu nog aankan en wat ik ervoor wil doen.

Ik hoop dat jullie goede examens gehad hebben en een goed rapport hadden in he algemeen. Voel je vrij om je eigen ervaring met misschien een keuzeprobleem achter te laten in de reacties, of me een dm te sturen op Instagram mag ook altijd.

Nu genoeg over school. In een vorig artikel, dat vind je hier, had ik geschreven dat ik gevallen ben. Daar zal ik eens wat meer uitleg over geven. Ik ben dus maandag 16/12 gevallen tijdens het klimmen. Dit was zeker niet fijn, ik had heel veel pijn en ik hoorde een krak. Mijn ouders zijn dan gekomen en we zijn meteen naar spoed gegaan. Ze hebben toen foto’s genomen maar hier was niets op te zien. Ik moest dan die vrijdag terug gaan voor een echo. Op de echo vrijdag was eigenlijk ook niet echt iets te zien, het enigste da ze me konden zeggen is dat er vocht in mijn knie zat (ondertussen nog steeds, op het moment dat ik dit schrijf). Maandag 23/12 zijn we terug naar het ziekenhuis gegaan en toen konden ze me vertellen dat het mogelijk was dat mijn voorste kruisband gescheurd is. Voor de zekerheid moest er nog een MRI genomen worden, dat hebben we die avond zelf nog gedaan. Tot nu toe is dit de enigste informatie dat ik weet. Volgende maandag moet ik terug naar het ziekenhuis voor verdere info.

Zelf hoop ik dat het niet te erg is, voor mij zal het niet meteen terug klimmen zijn.

Buiten al deze dingen die er gebeurd zijn is er ook nog iets leuk geweest. Dinsdag 24/12 hebben we kerst gevierd met mijn oma en opa. Hieronder zien jullie ook nog een foto van onze mooie kerstboom.

We hebben lekker gegeten en da pakjes uitgedeeld.

De dag erna zijn mijn tantes gekomen (zussen van mijn papa) en hebben we bij ons thuis lekker gegeten. Heel erg gezellig was het!

Hier ga ik afsluiten voor vandaag. Ik hoop dat jullie een fijne kerst gehad hebben. Ik wens jullie nog een fijne dag toe!

Luna xo

Geef een antwoord