Fashion praatje

Fashion is iets dat heel erg belangrijk is voor me. Vroeger was ik er niet heel erg mee bezig over wat ik aan deed en die dingen. Ik deed gewoon iets aan. Maar sinds een paar jaar is het wel een dingetje voor me geworden.

Met kleding kun je jezelf zijn en soort van weerspiegel wie je bent.

Ik heb deze zomer een fashion inspiratie account gemaakt op Instagram. Hier plaats ik dingen die ik leuk vindt. Je kunt me vinden onder de naam: @fashionninnspo. Ik heb ook nog mijn main account en hier plaats ik foto’s van mezelf en outfits. Deze kun je vinden onder de naam: @_lunaswonderland_

Van Pinterest maak ik ook heel erg veel gebruik voor inspiratie. Hier staan zo veel leuke foto’s op en deze bewaar ik dan. Ik heb een bord gemaakt met kleding en schoenen. Mijn Pinterest kun je vinden onder de naam: @lunaswonderland

Klik hier voor mijn bord met kleding en hier voor mijn bord met schoenen.

Ik heb gevraagd op Instagram of jullie wat vragen wilden stellen die met fashion te maken hebben. Laten we eens een kijkje nemen!

Beschrijf je stijl:

Deze vind ik moeilijk. Ik zou zeggen een mix van alles. Mijn kleding kan iedere dag er anders uit zien. De ene moment draag ik liever een kleed/rok wanneer ik op een andere moment liever een broek aanheb.

Welke seizoen vind je het leukst op gebied van kleding?

De herfst en lente vind ik het leukst. In de herfst is het nog niet te koud maar je kunt wel lekkere truien en coltruien dragen. Ik draag een coltrui dan in combinatie met een t-shirt bijvoorbeeld. Je kunt ook gewoon kleedjes en rokjes dragen met een panty. Wanneer het lente is het nog niet te warm. Ik zelf draag niet graag topjes dus is de lente meer geschikt voor mij.

In welke winkels shop je?

Het liefst ga ik naar de Urban Outfitters maar dat is niet meteen inde buurt en soms toch wel aan de prijzige kant. Als het zou kunnen koop ik heel de UO leeg. In de ZEB zal ik ook altijd wel iets vinden. Het handige hier is dat je veel merken samen met hebt. Voor de rest koop ik een beetje overal. Ik ben tegenwoordig into tweedehands winkelen. Ondertussen heb ik al twee items en met deze twee ben ik ook echt heel erg blij!

Hoe style je een wijde mom jeans?

Ik zou deze dragen met een aanpassend shirt of een truitje. Omdat de broek vanonder al wijd is vind ik het juist mooi om boven wat accent te leggen op je rondingen en het niet te bedekken. Ik zou dan het shirt erin dragen en iet er boven op. Met een riem in de broek en je outfit is compleet. Een blouse kan trouwens er ook heel erg leuk uitzien, wanneer je gaat uit eten bijvoorbeeld.

Dat waren de vragen dan die jullie voor me hadden. Hieronder vinden jullie foto’s van mijn favorieten combinaties van het moment en ook nog wat inspiratie foto’s die ik van Pinterest heb.

Zo dat was het dan van mijn fashion praatje. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik wens jullie nog een heel fijne woensdag toe!

Luna xx

Geef een antwoord