Eerste week van school – babbeltje #16

Vandaag is het zaterdag dus dat wilt zeggen dat mijn eerste week van school erop zit. Ik ga het er vandaag over hebben hoe het allemaal gegaan is. Dus ben je benieuwd, lees dan maar snel verder!

Maandag begon school natuurlijk. Ik moest pas om 10u op school zijn de eerste dag maar moest wel blijven tot 15u. Ik volg momenteel wetenschappen in het vierde jaar. In ons jaar zijn er twee klassen dus hoopte ik op een goede klas. Toen ik wist dat ik zeker bij mijn vriendinnen zat was ik al blij. Naar mijn idee is onze klas wel het hetzelfde gebleven met kleine aanpassingen. 

De eerste dag hebben we de basis dingen gedaan. Papieren gekregen die we moesten invullen, ons voorlopig lessenrooster gekregen,… We hebben ook nog teambuilding gedaan voor de groepsband, weet je wel. 

We gaan dit jaar in de laatste week van september op inleefreis naar Kent. Hier hebben we ook wat meer informatie over gekregen. Hier heb ik echt zin!

Vanaf de tweede dag, dinsdag, begonnen de lessen. Sommige nieuwe leerkrachten dus deze moesten we nog leren kennen, maar bij de leerkrachten die we al wel kenden zijn we gewoon begonnen. 

Het lessenrooster dat ik nu heb is gelukkige een voorlopig. Want ik vind het echt een heel slecht lessenrooster. Hieronder zien jullie het zodat jullie een idee hebben.

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag
Frans & EngelsSportNederlandsFysicaFrans & Engels
Frans & EngelsSportWiskundeGeschiedenisFrans & Engels
SportBiologieZedenleerNederlandsWiskunde
SportNederlandsZedenleerNederlandsWiskunde
ChemieFrans & Engels StemSport
FysicaFrans & Engels ChemieGeschiedenis
AardrijkskundeWiskunde WiskundeBiologie

Ik ga blij zijn als het veranderd. Meestal vind ik de voorlopige het beste maar deze keer niet. Woensdag is wel een fijne dag vind ikzelf. 

Zo dat was dan mijn eerste weekje school! Ik hoop dat jullie goed gestart zijn en laat zeker in de reacties achter hoe je eerste dag was.

Tot de volgende keer!

Luna x

Geef een antwoord