Mijn schoolspullen 2019-2020

De tijd van het jaar is aangekomen, school gaat weer beginnen. Dat wil zeggen dat er wat spullen gekocht moeten worden. Ik had van vorig jaar nog een aantal dingen, maar had nog wat nieuwe spullen nodig voor dit nieuwe schooljaar. Ben je benieuwd naar wat ik gekocht heb, lees dan maar snel verder!

Ik ben eigenlijk maar naar 2 winkels geweest, voornamelijk 1. Kun je het al raden? De Hema natuurlijk! Heel eerlijk gezegd vind ik nieuwe schoolspullen kopen wel leuk. Hieronder vind je wat ik gekocht heb in de Hema.

Als eerst heb ik een 3-pak schriften met ruiten in donker groen en eentje apart ook met 10mm ruiten in blauw. Deze zal ik gebruiken voor wiskunde, ik zelf vind deze grootte van ruiten handiger. (Prijs: €4,00 en €1,25)

Dan heb ik 2 pakken van een 3-pak met lijntje gekocht, dus in totaal 6 schriften met lijnen. Deze ga ik gebruiken voor mijn samenvatting tijdens de examens. (Prijs: 2 keer €4,00)

Hier heb ik een showalbum in het geel. Deze heeft 10 insteekhoesjes en deze ga ik gebruiken voor mijn samenvatting in te doen wanneer ik naar school ga. Zo kan ik deze makkelijker uit mijn boekentas halen en zitten ze allemaal samen. (Prijs: €1,00)

Dit was een pakje van 5 A5 schriften. Ik vond ze er leuk uitzien en ik ga ze gebruiken voor mijn woorden in te schrijven van Frans en Engels. (Prijs: €2,25)

Dit is een pak van 20 tabbladen en ringbandpapier. Dit is wel duidelijk hoe ik het ga gebruiken neem ik aan. (Prijs: €1,25 en €1,50)

Ik heb ook nieuwe kaftpapier gekocht want die van vorig jaar was eigenlijk niet zo goed en ik heb ook een pak met snelhechters gekocht. Elk van deze 3 snelhechters is er nog eentje, dus in totaal 6. (Prijs: €2,25 en €2,25)

Ik heb een doosje met gelpennen gekocht en deze hebben ook glitters. Ik ga ze gebruiken voor in mijn samenvattingen. Dan op de foto rechts een geodriehoek en een pen. De pen is wel van da action en zaten in een pakje met nog 2 andere. (Prijs: €2,95 en €0,60, prijs van pennen weet ik niet meer)

Dit is een planner en deze is van de Urban Outfitters. Momenteel heb ik nog mijn Masha Planner van vorig jaar en deze is nog niet vol dus deze ga ik gebruiken tot die vol is. Ik vind zo een planner fijner omdat ik er de datum zelf in kan vullen dus ben ik er niet aan gebonden. (Prijs: €19,00)

Dat waren dan mijn schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Er zijn wellicht nog wat dingen die ik misschien extra ga kopen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer.

Luna x

Geef een antwoord