Mijn zomer 2019

De vakantie zit erop en volgende week terug naar school. Ik heb een heel fijne vakantie gehad! Ik ga jullie er wat meer over vertellen. Lees snel verder voor meer!

Zoals jullie weten ben ik na school gelijk op vakantie vertrokken naar Frankrijk met een vriendin. Ik heb hier ook een Travel Diary over geschreven. Klik hier om dat te lezen. 

Dit was een heel fijne ervaring! Ik vond het wel leuk om zo op vakantie te gaan zonder ouders. Ik ga zeker nog eens zo een vakantie doen. 

Ik heb ook een aantal keren met vrienden afgesproken. Want het is geen school dus zie ik zie natuurlijk niet elke dag. Ik ben eens met een groepje naar Bobbejaanland gegaan en dat was heel leuk.

Ik ben met een vriendin naar Antwerpen gegaan en we hebben in het begin van de vakantie een fotozoektocht gedaan. We hebben eigenlijk niet een fotozoektocht gedaan, we hebben eerder de route gevolgd en wat bijgepraat. 

In de laatste week van de vakantie heb ik met een vriendin afgesproken die ik al heel lang niet meer gezien had en dat was heel erg leuk. Ik ben ook nog eens gaan klimmen in de laatste week en dat was heel fijn om nog eens te doen. In het midden van de vakantie was ik al eens eerder gaan klimmen maar ik wilde zeker nog eens gaan in de laatste week. 

Vrijdag ben ik naar de kapper gegaan want dat vond ik nog eens nodig en de kapper is eigenlijk ook nog wel leuk. 

In de maand augustus ben ik ook naar Kopenhagen geweest met mijn ouders. Hier heb ik ook een Travel Diary over geschreven, klik hier daarvoor. 

Ik heb algemeen gewoon een heel leuk vakantie gehad. Ik heb afgesproken met vrienden en heb tijd met met familie doorgebracht. Ik ben om het zo te zeggen ‘weer helemaal opgeladen’ voor het nieuwe schooljaar. 

Ik zal proberen om na de eerst week een artikel te schrijven. 

Ik hoop dat jullie ook een leuk vakantie gehad hebben. Ik ga mijn laatste vakantiedagen in Nieuwpoort doorbrengen met mijn mama, oma en opa. Laat in de reacties zeker achter wat jij gedaan hebt. 

Tot morgen!

Luna xx

Geef een antwoord