Interview met Thaïsa / jewelerybyme.t

Het is weer eens tijd voor een interview! Vandaag leren jullie Thaïsa kennen, ze zit bij mij op school er verkoopt juwelen. Ze heeft zeer leuke dingen en ik heb haar wat vragen gesteld over hoe het begon en wie ze is. Lees maar verder voor meer…

Stel jezelf even kort voor: Ik ben Thaïsa, ben 16 jaar. Mijn hobby’s zijn volleybal, duiken en sieraden maken.

Hoe kwam je op het idee om een webshop te beginnen? Ik heb 2 jaar geleden een workshop gedaan om sieraden te leren maken. Gewoon voor mezelf. Ik vond dit echt heel leuk om te doen en wilde hier verder mee gaan. Een paar dagen later heb ik een account aangemaakt en beginnen posten. 

Als ik nu terugkijk naar de dingen die ik toen verkocht, denk ik echt in mezelf van: ‘wat heb ik hier gemaakt?’. Maar dat is normaal, bij alles wat je doet moet je groeien en dingen uitproberen.

Wat vind je het leukst eraan? Ik denk dat ik het leukste eraan vind om mensen blij te maken met mijn creaties. Maar ook veel mensen hebben zelf ideeën waarmee ze bij mij terecht kunnen. Zo kunnen ze iets uniek laten maken. Het is ook leuk om creatief bezig te kunnen zijn. Sieraden kopen moet ik ook niet meer doen, want die maak ik zelf ?

Spendeer je er veel tijd aan en hoe combineer je dit met school? De tijd die ik eraan spendeer hangt er echt vanaf hoeveel bestellingen ik moet maken. Als ik bijna een nieuwe collectie wil online zetten, steek ik daar natuurlijk ook veel tijd in. Ik schat dat ik toch rond de 20 uur met mijn sieraden webshop bezig ben. 

Met school combineren lukt momenteel nog heel goed. Ik maak altijd als thuis ben van school meteen mijn huiswerk. Zo kan ik ’s avonds bestellingen/nieuwe sieraden maken. Ook goed plannen is de boodschap! Gelukkige heb ik af en toe nog een paar mensen die me helpen in drukke periodes. Daar ben ik dankbaar voor!

Denk je dat je nog lang zal bezig blijven?
Ik hoop dat ik er nog lang mee bezig ga zijn en het ook nog steeds ga leuk vinden om te doen. Ik zou het wel zien zitten om later als bijberoep een winkel met sieraden of een officiële webshop te hebben. 

Wil je nog bereiken met je webshop?
Ik wil nog meer mensen blij maken met de sieraden die ik maak. Een officiële webshop zie ik zeker zitten. Dit is ook vooral overzichtelijker, want instagram is soms niet het gemakkelijkste om het overzicht in te bewaren ?

Wat is je favoriete item? 
Ik wissel heel graag af, en kijk ook naar welke outfit ik draag. Maar ik draag heel graag de ‘shellchoker’. Deze is met alles te combineren en is in veel verschillende kleuren beschikbaar!

Hoe gaat het achter de schermen er aan toe? Chaotisch ? Ik ben vaak met van alles en nog wat tegelijk bezig, dat alles allemaal door elkaar ligt. Hierdoor is het soms moeilijk om spullen terug te vinden. Het is ook zo dat mensen vaak onderschatten wat een webshop precies inhoud. Het is veel meer dan sieraden maken en verzenden. Het is nieuwe sieraden ontwerpen en maken, foto’s van maken, materiaal inkopen, chatten met klanten, winacties organiseren, samenwerkingen regelen en fotoshoots gaan doen. 

Nog iets dat je wilt zeggen? Ik vond het super leuk dat je me wilde interviewen! Bedankt daarvoor!

Met de code ‘lunaswonderland10’ krijg je 10% korting op je volgende bestelling! Shoppen maar! 

Dat was het dan weer! Ik wil Thaïsa bedanken dat ik haar mocht interviewen. Ze heeft ook een kortingscode dus zeker eens kijken voor iets te kopen. Al de foto’s in dit artikel zijn foto’s van Thaïsa zelf. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden en tot de volgende keer.

Klik hier voor Instagram

Klik hier Facebook pagina

Klik hier voor webshop

Luna xo

Geef een antwoord