Een nieuw pakketje van greetz

Ik heb een pakketje ontvangen van greetz.be. Misschien komt de naam wel bekend voor want ik heb al eens eerder samengewerkt met de site. Klik hier om dat artikel te lezen. Ik mocht weer eens iets leuks uitkiezen op de site dus dat heb ik gedaan. 

Bestellen

Ik heb een kortingscode gekregen die ik kon gebruiken om wat te bestellen. Heel erg fijn dus en het gebruiken ervan ging ook goed. Ik heb mijn pakketje besteld op vrijdag 12/07 en heb het op 13/07 aangekregen. Op de site kan je aangeven wanneer je wilt dat het pakket geleverd wordt. Ik heb voor de volgende dag gekozen, aangezien dit standaard was moet je niets bij betalen, wanneer je een andere datum wilt moet je wel bijbetalen.

Nadat ik besteld had heb ik een mail ontvangen dat het bevestigd was en daarna nog een mail met een tracking link. Hieronder zie je hoe je het kon volgen. Dit vind ik zelf zeer fijn zo weet ik ongeveer hoever het pakketje is. Als het een cadeau is kun je het ook perfect volgen of het bij de persoon is afgeleverd.

Pakket & items

Aangezien ik al eens eerder met greets heb samengewerkt wist ik hoe de pakketjes er ongeveer gingen uitzien. Zoals verwacht zagen er ze leuk uit en niet saai verpakt. Het linkse pakketje was voor mijn mama bedoeld en is dus een echt cadeau. Op de rechter foto zie je een pakketje dat niet als cadeau bedoeld is, maar ze gaan er van uit dat het een cadeau is maar dat is wel leuk. Zo lijkt het als een cadeau voor mijzelf. 

Hieronder zie hoe de binnenkant van de pakketjes eruit zag. 

Zoals jullie zien, het linkse is een plant en het rechtse is drank. Ik heb een olijfboompje gekocht want vond het er wel leuk uitzien en beide mijn ouders vinden het ook wel wat. Voor mijn mama heb ik een speciale fles la chouffe gekocht, dit is en bier en ik weet dat mijn mama dit graag drinkt dus dacht ik doe het cadeau. Het speciale aan de fles is dat het etiket gepersonaliseerd is. Hieronder de beide producten.

Ziet het er niet leuk uit? Het boompje staat al leuk buiten op ons terras. Je kan op de site zelf je etiket maken voor op een fles en ik heb dat gedaan. Ziet er heel erg leuk uit vind ik zelf en dit maakt het cadeau net wat persoonlijker vind ik zelf.

Wil jij zelf nu ook een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf neem dan een kijke op hun site greetz.be? Klik hier voor het olijfboompje te bestellen en klik hier voor de fles. Klik hier voor de pagina met bloemen en klik hier voor de pagina met dranken.

Zo dat was het dan weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien wel een kijkje nemen op de site. Ik wil greetz.be bedanken voor deze samenwerking. Geniet nog van je woensdag!

Luna xo

Geef een antwoord