Muziek favorieten van het moment

Lang geleden weer, maar hier ben ik weer. Het is zomervakantie!! Ik ga mijn favoriete muziek delen van het moment. Er zijn een aantal liedjes die ik de hele dag kan luisteren. Ben je benieuwd? Lees dan maar snel verder!

If I Can’ Have You – Shawn Mendes

Hoe kan het ook anders? Geen Shawn Mendes in dit rijtje in onmogelijk! Dit liedje is gewoon zo leuk, je wilt er gewoon op bewegen. Ik moet eigenlijk niet eens uitleggen waarom het erbij staat denk ik. 

Old Town Road – Lil Nas x & Billy Ray Cyrus

Het is ondertussen al een tijdje uit maar ik kan er toch nog wel naar luisteren. Ik vind het echt gewoon een leuk lied om mee te zingen en los te gaan. 

Senorita – Shawn Mendes & Camila Cabello

Natuurlijk hoor deze ook in het rijtje. Niet 1 keer Shawn maar 2 keer. Samen met Camila is dit liedje echt een zomerlied. Het geeft me echt een zomergevoel! De videoclip is dan ook nog eens geweldig ook nog! Hier kun je niet bij stilzitten! Zij toe samen is gewoon perfect!

Cali Girl – Caroline Manning

Ze is misschien niet zo heel bekend maar wat kan ze zingen. Ze is zo een goede zangeres! Dit liedje is echt zo mooi en geeft me ook het zomergevoel. Ze heeft nog veel meer leuke liedjes die je zeker eens moet beluisteren. 

Bad Guy – Billie Eilish

Was in het begin nog niet zo mee met het hele Billie Eilish gebeuren, maar de laatste tijd toch meer en meer. Ze heeft echt een paar goede nummers en de beat in het lied is echt geweldig! 

Zo dat waren mijn 5 favorieten van het moment. Ik luister heel erg graag muziek, dus ik heb ook heel wat afspeellijsten. Op Spotify kun je me volgen en hier kun je luister naar de afspeellijsten die ik zelf heb ik gemaakt. Hieronder vind je een link naar mijn account. 

Spotify account

Summer playlist

Heb jij nog liedjes die ik zeker eens moet luisteren en andere? Laat deze dan zeker achter in de reacties. 

Luna xo

Geef een antwoord