Interview met Dannaé

Hii iedereen, vandaag heb ik een nieuw interview voor jullie. Het is een interview met Dannaé. Ze is een heel lief meisje met super mooie foto’s op Instagram. Ik vind het super leuk dat ik haar wat vragen mocht stellen. Hieronder vind je de antwoorden van haar.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: 

Behulpzaam, ambitieus, dromer

Hoe kwam je op je gebruikersnaam?

Het was altijd al iets dat ik veel deed en nog steeds doe en toevallig was het nog beschikbaar toen ik het probeerde.

Wat is je favoriete ding aan Instagram?

Dat je je passies en dingen die je leuk vind kan delen.

Hoe komt het dat je met Instagram bent begonnen?

Ik maakte graag foto’s van allerlei dingen en ik wou dat mensen dit konden zien en er misschien inspiratie uit konden halen.

Heb je een doel met Instagram, zo ja wat dan?

Ik wil mensen inspireren om hun fantasie en creativiteit de loop te laten zowel met mijn foto’s als mijn zelf gemaakte gedichten. 

Wat zijn voor jou de plus- en minpunten aan Instagram?

Plus: 

  • je kan je foto’s delen
  • Je leert nieuwe mensen kennen 

Min:

  • Iedereen doet zich perfect voor
  • Sommige mensen voelen zich slecht als ze het ideaal niet halen (perfecte feed, zoveel likes,…)

Wat heeft een account nodig om door jou gevold te worden?

Ik probeer mensen zoveel mogelijk te volgen omdat iedereen het verdient, maar ook probeer ik het klein te houden zodat ik bij iedereen actief kan zijn. Mensen met een gelijk account (kunst, fotografie, aesthetic,…) zullen zeker door mij gevolgd worden!

Wie/wat zijn je favorieten accounts?

@fay.elise

@okayy.louise

@neutr.ly

@josefineglassau

@beeplanty

@b_l_u_e_c_l_o_u_d_s

@hi.its.lexie

Wil je nog iets zeggen?

Ik wens iedereen zoveel succes mer jullie instagram, blogs, andere manieren om jullie passies te laten zien want jullie zijn stuk voor stuk zo speciaal en creatief en de wereld verdient om meer van jullie te zien!❤️

Ik wil Dannaé heel erg hard bedanken dat ik haar mocht interviewen. Klik hier en volg haar op Instagram. Mocht jij nog iemand weten die ik kan interviewen, stuur me een dm of reageer het hieronder. 

Nog een heel fijn weekend iedereen!

Luna xo

4 gedachten over “Interview met Dannaé”

Geef een antwoord