Back to school shoplog

School gaat weer beginnen en dat betekent niet alleen heel veel huiswerk. Maar ook nieuwe schoolspullen. Als ik iets leuk vind aan het nieuwe schooljaar, dan is het nieuwe schoolspullen kopen. Ik heb een aantal spullen gekocht en die ga ik jullie laten zien. Dus kijk maar mee met wat ik gekocht heb.

Hema

    

Van links naar recht en van onder naar boven:

Documentenmap: €4,50 – geodriehoek: €0,60 – paperclips: €1,25 – etiketten: €1,25 – stickers: €0,90 – 3 fine liters in zwart, rood en groen 0.7 (allemaal apart): €0,95 – bullet journal: €5,50 – 5 zwarte schriften: €2,25 – map: €2,75

Action: 

 Dit zijn gewoon een paar blauwe pennen van BIC. De prijs weet ik niet meer, want deze heb ik al een tijdje geleden gekocht.

Alvo: 

 

Ik heb ze eindelijk, de pastel markers. Ik heb ze in een normale winkelen gekocht maar er hing nergens een prijs, dus de prijs is onbekend. En het vulpotlood is €3,40.

Standaard boekhandel:

Ik zag dit super cute notitieboekje liggen en ik kon het gewoon niet laten. Het zag er zo leuk uit dat ik het gekocht heb. Het kost: €12,95

Vans:

Dit is de rugzak die ik dit jaar zal gebruiken. Het is er eentje van Vans en de prijs is: €50

Albert Hein:

Dit zijn pennen van de Albert Hein. Ik weet niet meer hoeveel ze gekost hebben.

Ava:

Dit zijn spullen die ik gekocht heb bij de AVA. Ik heb de rekening niet dus de prijzen weet ik niet meer. Als eerst een corrector van Pritt. Ik heb ook steekkaarten gekocht. Dan 2 mappen. Ik ga er nog kopen en zelf heb ik er ook nog, maar ik wacht nog een beetje af voor er meer te kopen. Dan als laatste, 5 lijntjes blokken van de AVA zelf.

Zo dat was het dan. Dit zijn al de spullen die ik gekocht heb voor het nieuwe schooljaar.  Ik wens jullie allemaal heel veel succes in het nieuwe schooljaar. Ik begin morgen, maandag 3 september. Laat in de reacties ook weten wanneer jij school start of wanneer je bent gestart met school.

1 gedachte over “Back to school shoplog”

Geef een antwoord