Interview met Lara

Het is tijd voor een nieuw interview. Ik zit al een tijdje in de Belgium Blend Squad en ik heb hier heel veel mensen leren kennen. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn als ik ze interview. En vandaag heb ik een interview met Lara. Ben je benieuwd? Lees dan maar verder!

Hoe noem je op Instagram?

@tumblara.xx

Beschrijf jezelf in 5 woorden:

Lief , zorgzaam , snel boos , dierenliefhebber 🙂

Waarom vind je Instagram zo leuk?

Geen idee, ik vind nieuwe “vrienden” maken (ibf’s) egt wel leuk & foto’s plaatsen enzo vind ik ook wel tof !!

Je 5 favoriete Instagram accounts?

@jill.slagter @franciscaelisa @rosies.heart.blog & nog wat maar kan even niet op de namen komen.

Welke app gebruik je naast Instagram?

Whatsapp, snapchat, picsart, …

Heb je een goal die je wilt bereiken?

Ik wil Shawn Mendes graag ontmoeten & ik wil graag de 1000 volgers halen op dit account.

Welke tips heb je om een Instagram account te starten?

Gewoon jezelf zijn & doen wat je graag doet en zeker niet naar andermans slechte commentaar luisteren.

Wat moet een account hebben om door jou gevolgd te worden?

Uhm, ik vind het best fijn als de foto’s bij elkaar passen & ik wil ook geen gemeen meisje of een gemene jongen volgen.

Iets dat je wilt zeggen?

Niet echt nee, gewoon be yourself !! 

Dankjewel Lara! Ik vond het leuk dat ik je mocht interviewen. Bekijk zeker een haar Instagram account. Haar naam staat bovenaan het artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik ben er zondag weer!

Luna xo

Geef een antwoord