Interview met Rosalie

Ik heb een interview voor jullie met Rosalie van rosies_hearts_blog. Ik heb haar leren kennen via een giveaway en ik had haar gevraagd of ik haar mocht interviewen. Ze vond het heel leuk dus ik heb haar wat vragen gesteld over haar Instagram.

Hoe noem je op Insta? 

@rosies_heart_blog 

Beschrijf je jezelf in 3 woorden?

1ste woord: gek

2de woord:  behulpzaam

3de woord: aardig

Wat vind je zo leuk aan Instagram? 

Ik vind insta superleuk! Je kan er met mensen op bellen (sinds een nieuwe update tijdje geleden) , en daarnaast vind ik de polls en vragen ook heel leuk om te doen in je story !

Wie zijn je 5 favoriete Insta accounts?

Ik heb superveel favo insta acc’s! Maar ik denk dat mijn 5 favo acc’s zijn: @boy.w.feed @girls.like.we.are @rosejamfeed @feedbydutchies @_lunaswonderland_ (Ze staan niet op volgorde want heb er niet echt bepaald 1 favo ! Xx)

Welke app vind je naast Insta handig voor je foto’s? 

Vroeger vond ik vsco een superhandige app voor te editen maar nu gebruik ik liever de app phonto! Daar heb je ook de filter “fade” op (dezelfde filter als vervagen van Apple)

Wat is je Insta Goal?

Mijn insta goal is momenteel de 3K, Maar mijn ECHTE insta goal is om ooit de 10K te halen of nog meer en dan om miss later een vonkje te krijgen zoals bv @girlys_blog (gaat nooit lukken)

Wie zijn je 5 favorieten Celebs op Instagram? 

Moeilijke vraag !! Mijn 5 fav Celebs op insta zijn denk ik: @lizzyperridon @monicageuze @girlys_blog @queenofjetlags @beautynezz

Wat moet een Instagram account hebben volgens jou, om door jou gevolgd te worden

ik vind alle acc’s leuk! Als ze maar tonen hoe ze echt zijn! Wees jezelf en wees creatief!

Heb je tips voor een goed Instagram account? 

Ja! wees actief op je story en dm ! Reageer onder veel posts want meestal krijg je het dan terug ! en probeer 1,2,3 keer in de week te posten (mag ook meer natuurlijk)

Ik wil Rosalie bedanken voor het interview. Ik wil ook nog zeggen dat ik jouw account ook heel leuk vind, dus neem zeker een kijkje op haar Instagram! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Dit was het dan weer, ik ben er zaterdag weer met een nieuw artikel!

Luna xo

Geef een antwoord