Interview met Self Love Club Be

Hallo iedereen, hier ben ik weer met een nieuw artikel voor jullie. Kunnen jullie het al geloven dat het al augustus is? De vakantie gaat echt heel snel. Maar we gaan deze laatste maand inzetten met een nieuw interview. Ik heb een interview voor jullie met de blogger van Self Love Club Be. Ze heeft een heel erg leuke blog en ik heb haar daar wat vragen over gesteld. Klik hier en dan ga je naar haar blog. Ze is ook actief op Instagram, klik daarvoor hier.
Stel jezelf even voor in het kort
Mijn naam hou ik liever geheim, maar ik kan je zeggen dat ik een meisje van ergens begin de twintig ben. Ik ben een catlover en hou er van om uren te kijken naar dwarrelende sneeuw. Ook hou ik er van om anderen te helpen en een luisterend oor te zijn. Verder ben ik nog een echte levensgenieter en geniet dan ook enorm van kleine leuke momenten.
Hoe heet je blog?
De naam van mijn blog is Self Love Club Be.
https://selfloveclubbe.wordpress.com/
Over wat schrijf je?
De topics op mijn blog zijn: Self love, Body positivity, How to survive en Lets talk real.
Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?
Vroeger heb ik al een blog gehad, maar die ben ik in der tijd gestopt. Nu wilde ik opnieuw mijn passie en tips & tricks voor self love en alles erom heen delen met de wereld. Ik vond dat ik dit het beste kon doen via een blog.
Hoe ben je op je blognaam gekomen?
De naam van mijn blog heb ik gevonden om verder te denken op het thema van mijn blog. Mijn volgers/lezers behoren dan tot mijn Self Love Club en de BE staat dan weer voor België. Omdat ik zelf belg ben vond ik dat wel een leuke verwijzing.
Wat vind je zo leuk aan bloggen?  
Ik vind het zeer leuk om zo anderen te kunnen helpen. Ook het schrijven en het ontwerpen van een eigen site en logo vind ik zeer leuk. En natuurlijk de interactie met mijn volgers vind ik super!
Welke blogs vind jij super leuk?
Ik heb niet echt een specifieke blog die er uit springt, maar blogs waar je veel van kan leren en waar eerlijkheid in zit vind ik heel erg leuk om te lezen.
Wat betekend bloggen voor jou?
Bloggen is voor mij heel belangrijk. Ik kan er mijn gedachten en eigen mening door kwijt en dat betekend wel veel voor mij.
Is er iets dat je nog wilt bereiken met je blog?
Ik zou heel graag verder doorgroeien met mijn blog en zo heel veel mensen helpen.
Is er iets wat je bereikt hebt met je blog en trots op bent?
Eigenlijk ben ik nog maar pas begonnen met mijn nieuwe blog en hopelijk kan ik nog veel bereiken.
Wat is de boodschap die je wilt meegeven aan je lezers?
De boodschap die ik wil meegeven is dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn. Je mag trots zijn op wie je bent en elk lichaam is mooi. No matter what you look like.
Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?
Eigenlijk heb ik heel wat tips.
Eerst en vooral blog over iets dat jou interesseert. Kies geen onderwerpen die nu hot zijn op social media, maar waar jij geen interesse in hebt, want dat gaan je lezers heel snel merken.
Geef niet op! Alle begin is moeilijk, maar hoe langer je bezig bent hoe meer bereik je zult krijgen.
En mijn 3de en laatste tip: Geef je ideeën niet bloot op sociale media. Mensen zijn snel in het “stelen” van goede ideeën. Werk daarom je ideeën eerst goed uit voordat je ze online gooit.
Dat was het interview dan. Ik wil je heel erg hard bedanken voor het interview. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en neem dan ook zeker een kijkje op haar blog. Dit was het dan, tot

Geef een antwoord