Interview met Zhan

Hoi lieverds, hier ben ik weer! Ik heb vandaag een nieuw interview voor jullie, vandaag is dat met Zhan. Ze heeft een leuk Instagram account en mooie foto’s. Ze is ook heel lief en ik heb haar geïnterviewd. Ik wil Zhan alvast bedanken dat ze dit wilde doen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat jullie haar misschien ook wel gaan volgen.

Hoe noem je op Insta? 

@zhannds

Beschrijf je jezelf in 3 woorden:

Creatief, fragiel, diepgaand

Wat vind je zo leuk aan Instagram? Ik denk dat ik het leukste vindt in contact komen met nieuwe mensen. Ik heb door Instagram nog best veel contact met mensen van de basisschool wat anders echt veel minder zou zijn. Natuurlijk is het ook wel leuk om te nieuwsgierigen bij anderen oepsie.

Wie zijn je 5 favoriete Insta accounts? 

  • Marlacatherine
  • Elliethuman
  • Cnr2312
  • Vaalvillena
  • Lauraschwagel

Welke app vind je naast Insta handig voor je foto’s? 

Vsco cam (gelijk zovele oeps)

Wat is je Insta Goal?

Ik heb op dit moment niet echt een goal. Maar als ik dan toch iets moet zeggen, zeker zijn over mijn content. Ik twijfel bij elke foto of hij wel goed genoeg is voor insta en of het nu eigenlijk echt wel een meerwaarde biedt. (Als je had gehoopt op een antwoord van zoveel volgers, sorry dan is dit antwoord een teleurstelling ;))

Wie zijn je 5 favorieten Celebs op Instagram? 

Ik ben niet zo een celeb volg persoon eigenlijk, maar bon ik zal er een paar geven (want aan 5 kom ik niet).

  • Ed Sheeran

Oke daar stopt het want ik volg er niet meer

Wat moet een Instagram account hebben volgens jou, om door jou gevolgd te worden? 

Real sh*t. Ik ben niet geïnteresseerd in mensen die fake doen. Ik wil gewoon de real sh*t zien 😉

Heb je tips voor een goed Instagram account? 

Ik denk vooral je zelf blijven en niets posten waar je je zelf niet zeker over voelt want dat werkt niet positief.

Dit was het interview met Zhan. Ik wil je nog eens bedanken voor het beantwoorden van de vragen en de fijne samenwerking. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Neem zeker een kijkje op haar Instagram. Tot de volgend keer!

Luna xoxo

Geef een antwoord