Stel je voor dat je in een ander jaar geboren was

Het is tijd voor een nieuwe stel je voor dat. Dat is al een tijdje gelden, maar ik heb er weer eentje voor jullie.Jij mag ze ook beantwoorden in de reacties. Als je een idee hebt, mag je deze ook achter laten in de reacties. Laten we beginnen!

Stel je voor dat je in een ander jaar geboren was

Ik ben zelf geboren in 2003. Ik zou zelf zo in de jaren 70/80/90 willen geboren zijn. Ik denk dat echt heel erg leuk is. Ik benoem niet een specifiek jaar omdat ik eigenlijk niet zo goed weet welk ik zou moeten kiezen. Maar één van deze drie zou echt leuk zijn. De kleren en gewoon alles is zo anders dan nu, ik zou wel willen weten hoe dat is.

In welk jaar zou jij geboren willen zijn? Let me know in de reacties. Dit was het dan ook al weer. Morgen staat er een nieuwe artikel voor jullie gepland om 15u. Om dit zeker niet te missen, kun je mijn blog volgen. Als je je mail in de zijkant invult, krijg je be elke nieuwe post een mail.

Luna xoxo

Geef een antwoord