Summer essentials 2018

Er zijn een aantal dingen die we niet kunnen vergeten in de zomer. Ik ga jullie mijn summer essentials tonen. Zo laten we maar beginnen!

Bikini of badpak

Ik vind het leuk om een mooie bikini te hebben als ik ga zwemmen of zonnen. Het is gewoon iets wat iedereen in zijn kast moet hebben. En tenslotte je gaat toch ook niet zonnen of zwemmen met je kleren aan? De bikini op de foto hier, komt van de H&M.

Zonnebrand 

We willen natuurlijk niet verbranden. Ik ben al verband geweest en ik kan jullie zeggen dat het niet fijn was. Het is tenslotte ook veel beter om je in te smeren. Ook al verbrand je niet snel, smeer je maar gewoon goed in. Doe dit dan ook regelmatig. Ik gebruik de zonnebrand van Rituals.

Zonnebril 

We willen niet verblind worden door de zon natuurlijk. Daarom komt een zonnebril wel goed van pas. Ik heb er zelf eentje van Ray-Ban. Ik vond deze wel leuk staan 🙂

Een boek of een magazine

Inde vakantie lees ik sneller en dat komt omdat ik dan alle tijd heb. Dus ga een keer naar de winkel en koop dat ene boek dat je wilde lezen, maar nog geen tijd voor gehad hebt. Geen boekenlezer? Lees dan een magazine, er zijn nu een paar zomerspecials. Ik heb hier de zomerspecial van Glamour.

Sun protection hair spray

Ons haar kan eigenlijk niet tegen veel. Als we dan aan het zonnen zijn krijgen we ook een heleboel zonnestralen op ons. We meoten niet alleen onze huis beschermen maar ook ons haar. Ik heb hier een spray van Rituals. Er zullen nog wel een paar merken zijn die dit hebben.

Zo dat waren mijn summer Essentials. Heb je ook nog een dingen die je moet hebben in de zomer? Laat ze dan achter in de reacties. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Geniet nog van je dag en ik ben er zaterdag weer met een nieuw artikel.

xoxo Luna

 

Geef een antwoord