Interview met Lorien

Hi iedereen! Vandaag heb ik een nieuw interview voor jullie. Vandaag is dat met blogger Lorien van Give A Smile Everyday. Ze heeft een leuke blog en ik heb haar daar een aantal vragen over gesteld. Ik hoop dat jullie dat jullie het leuk vinden. Ik wil Lorien ook alvast bedanken voor het beantwoorden van de vragen.

Stel jezelf even voor in het kort

Hallo, ik ben Lorien, een meisje van 19 jaar. Ik woon in België en ik studeer psychologie. Ik hou van make-up, muziek, lezen en schrijven en denk waarschijnlijk veel te veel na over de dingen des levens.

Hoe heet je blog?

Mijn blog heet Give A Smile Everyday. (www.giveasmileeveryday.wordpress.com)

Over wat schrijf je?

Ik schrijf eigenlijk over alles wat me bezighoudt. Zo deel ik mijn mening over bepaalde onderwerpen die in de media komen, vertel ik een verhaal dat ik heb meegemaakt, of schrijf ik een review over make-up of boeken.

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?

Het boek van Zoella waarin het hoofdpersonage een blog heeft, spoorde me aan om zelf een blog te beginnen. Ik dacht er al een tijdje over na om mijn gedachtes te delen met de wereld via een blog, maar dat boek zorgde ervoor dat ik het ook echt deed. 

Hoe ben je op je blognaam gekomen? 

Eerlijk gezegt: geen idee, het kwam gewoon in me op. Toen ik me een account aanmaakte voor mijn blog en men vroeg achter een naam voor mijn blog, wou ik iets dat een betekenis had. En ‘Give A Smile Everyday’ leek me iets heel mooi en dat is het dus geworden. Ik ben nog steeds enorm blij met deze naam omdat ie een goede boodschap meegeeft.  

Wat vind je zo leuk aan bloggen?  

Het leukste is dat ik mezelf kan uiten. Zoals men wel eens zegt: ik geraak er mijn ei kwijt. Het is ook tof om eens lekker creatief te zijn. Wat ik ook fijn vind, is meningen uitwisselen met mijn lezers. Ik vind dat je daar altijd iets kan van leren.

Welke blogs vind jij super leuk?

Oh, ik heb zoveel mensen die ik volg en waarvan ik de blogs graag lees! Zo hebben we bijvoorbeeld Luna’s blog, Maya Willemse vind ik ook heel leuk en My Style Michelle. Maar er zijn er nog en als ik ze allemaal moet opnoemen, zit je hier morgen nog te lezen!

Wat betekent bloggen voor jou? 

Nadat ik een stukje heb geschreven voel ik me altijd heel rustig, dus bloggen is een ontspanning voor mij. Het zorgt er ook voor dat ik de dingen wat duidelijker zie door ze op te schrijven. Het helpt me om mezelf en de wereld rondom mij te begrijpen.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Eerlijk gezegd, dat weet ik niet zo goed. Ik zie wel hoever ik geraak. Persoonlijk vind ik het niet zo belangrijk om super veel volgers te hebben (al is dat wel tof), en vind ik het gewoon al leuk als ik iets van reactie krijg. Een samenwerking met een bedrijf zou ik misschien wel eens leuk vinden. 

Wat heb je al bereikt met je bloggen en had je niet verwacht? 

De 200 volgers en dat mensen wel degelijk mijn blog lezen! Ook deelnemen aan gastenblogs of interviews als deze vind ik enorm speciaal.

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Een tip die ik vaak geef is dit: schrijf over wat je zelf wil en wanneer je wil! Bloggen is voor de meeste onder ons ‘gewoon’ een hobby en het mag niet aanvoelen als een verplichting, want dan is de fun er ook af. Heb gewoon plezier tijdens het bloggen. Weet ook dat je niet per se heel tevreden moet zijn met wat je hebt geschreven. Je blogs worden enkel beter als je schrijft. En als laatste: statistieken zijn niet het belangrijkste. 

Dit was het interview met Lorien. Ik wil je bedanken voor de antwoorden en dat je dit wilde doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden en neem zeker een kijkje op haar blog. Dat is zeker de moeite waard. Hier gaan ik het dan bij laten, tot de volgende keer!

Luna xo

Geef een antwoord