Phone backgrounds

Hey lieve lezers! Vandaag heb ik een artikel met leuke achtergronden voor je gsm. Ik vind het leuk als mijn gsm een leuke achtergrond heeft. Ik ga jullie vandaag een paar favorieten van me laten zien. Als je op de foto klikt kun je de foto pinnen op Pinterest. Want hier haal ik al mijn achtergronden vandaan.

Klik hier en dan ga je naar mijn bord op Pinterest en hier vind je al mijn bewaarde achtergronden.

Klik hier en dan ga je naar mijn bord met quotes. Deze kun je ook gebruiken als achtergrond.

Zo dit zijn mijn eerste 5 favorieten. Ik vind dit leuke achtergronden om te gebruiken als beginscherm. Ik gebruik meestal hier foto’s en dit zijn op dit moment mijn favorieten.

 

Ik vind het leuk om een quote als achtergrond te hebben die me motiveert. Deze vind ik daar heel leuk voor.

Dit waren dan mijn 10 favorieten achtergronden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Misschien vind je één van deze wel leuk en dan kun je hem opslagen op je Pinterest. Ik ben er zaterdag weer met een nieuw artikel.

Luna xoxo

Geef een antwoord