Interview met Birgit Babbel

Hi iedereen, vandaag heb ik weer een interview voor jullie. Het is een interview met Birgit van Birgit Babbel. Ze heeft een super leuke blog, en daar heb ik haar een aantal vragen over gesteld. Ik heb haar al een eerder geïnterviewd, dit interview ging over haar Instagram. Wil je dat ook lezen? Dat kan! Klik hier om het interview te lezen. Ik wil Birgit alvast bedanken, dat ze dit wilde doen. Ik denk dat zij één van de eerste was die me volgde en die ik volgde van bloggers rond mijn leeftijd. Het is leuk als je mensen in je omgeving hebt die dezelfde passie hebben. Laten we nu maar is kijken wat Birgit geantwoord heeft.

Stel jezelf even voor in het kort
Hi! Mijn naam is Birgit en ik blog al bijna 2 jaar op www.birgitbabbel.be! Ik ben een meisje dat wel dagelijks de slappe lach krijgt en het positieve probeert te zien in alles. Mijn blog gaat vooral over fashion, travel en lifestyle.
Hoe heet je blog?
De naam van mijn blog is birgitbabbel. Deze naam verwijst eigenlijk naar een stukje van mezelf. Namelijk het feit dat ik graag babbel.

Over wat schrijf je?
Zoals ik al zei, schrijf ik over fashion, lifestyle en travel.

Hoe ben je op het idee gekomen om te bloggen?
Ik had al eerder een blog, maar omdat ik die nog niet 100% goed vond, wilde ik het nog eens proberen. Om het beter te doen, en voilà!

Hoe ben je op je blognaam gekomen? 
Het is dus eigenlijk omdat iedereen altijd zegt dat ik altijd laar praat… haha!

Wat vind je zo leuk aan bloggen? 
Het geeft me een goed gevoel als ik kan lezen en bekijken wat ik zelf heb gemaakt. Voor mij is dit een soort van ontspanning en hobby.

Welke blogs vind jij super leuk?
Er zijn er best veel, zo veel dat ik niet echt specifiek 1 kan opnoemen…

Wat betekent bloggen voor jou?
Best veel, want ik heb er al geweldige dingen voor kunnen doen!

Wat wil je nog bereiken met je blog?
Ik zou graag nog wat leuke samenwerkingen willen doen.

Wat heb je al bereikt met je bloggen en had je niet verwacht?
Ik heb toch al een aantal samenwerkingen met beste grote merken mogen doen. Dat is natuurlijk altijd heel leuk!

Welke tip geef je mee aan mensen die ook een blog willen beginnen?

Wees gewoon jezelf en doe wat je zelf leuk vindt! Daar kom je het verste mee!
Zo dit was het interview met Birgit. Ik vond het heel leuk en ik ben blij dat Birgit dit wilde doen. Ik hoop dat jij en ook jij Birgit het leuk vonden. Neem zeker een kijkje op haar blog, het is echt heel erg leuk om te lezen. Tot de volgende keer!
Luna

Geef een antwoord