Interview met Yasmin Asmae

Hoi iedereen, vandaag heb ik een interview met Yasmine. Ze heeft een heel leuk Instagram account en ik heb haar hier een aantal vragen over gesteld. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik wil Yasmine ook al even bedanken om dit te doen.

Hoe noem je op Insta? 

Ik heb verschillende accounts, @bijouxbonbons @yasmine.asmae @sweetastumblr! Mn main is de tweede.

Beschrijf jezelf in 3 woorden: 

Vrolijk, eerlijk en behulpzaam.

Wat vind je zo leuk aan Instagram? 

Je ontdekt nieuwe trends maar ook kan je inspiratie ophalen en nieuwe bloggers indekken. 

Wie zijn je 5 favoriete Insta accounts? 

@lizzyperridon @queenofjetlags @jippheldoorn @lizzyvdligt @maddieziegler 

Welke app vind je naast Insta handig voor je foto’s? 

Snapchat, PicsArt en sweatcoin! Sweat coin is een app waarmee je loopt en dan kan je er geld mee verdienen! Het werkt echt. 

Wat is je Insta goal?

1000 volgers, ik streef echt naar dat moment toe.

Wie zijn je 5 favorieten Celebs op Instagram? 

@joannvdherik @kyliejenner @selenagomez @gigihadid 

Wat moet een Instagram account hebben volgens jou, om door jou gevolgd te worden?

Een leuke feed maar ook leuke foto’s! Het moet een deel van mijn inspiratie zijn.

Heb je tips voor een goed Instagram account? 

Dit word best veel gevraagd; ik heb er twee! 

1. Doe wat jij wilt

2. F*ck haters 

Dit was het interview met Yasmine. Klik op haar account bovenaan en je gaat meteen naar haar Instagram pagina. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Nog eens bedankt aan Yasmine en ik hoop dat jij het ook leuk vond om te doen. Dit was het dan ook voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en misschien kunnen jullie nu weer iemand nieuw toevoegen aan jullie lijst om te volgen. Tot de volgend keer!

Luna xoxo

Geef een antwoord