Instagram favorites

Hey iedereen, vandaag nog is een artikel. Ik wil me ten eerste verontschuldigen voor mijn afwezigheid. Ik vind het zelf ook heel erg jammer dat ik de laatste tijd zo weinig gepost heb. Mijn laatste periode voor school is nu begonnen en ik wil deze laatste 2 maanden gewoon heel erg hard mijn best doen. De inspiratie die laat het ook even afweten. Ik heb de laatste tijd heel erg weinig ideeën. Ik doe mijn best en ik heb vandaag nog een keer een artikel. Laten we misschien daar maar mee beginnen.

Ik ga met jullie mijn favoriete Instagram accounts delen. Zo leren jullie misschien ook wel nieuwe accounts kennen en als jij een aantal leuke accounts kent, laat ze dan zeker achter in de reacties. We zullen maar eens beginnen!

@annanooshin

@claartjerose

@yara_michels

@lizzyvdligt

@emma.johansson

@jiami

@emitaz

@k.els.e.y

Zo dit zijn mijn 8 favoriete Instagram accounts. Er zullen misschien een paar zijn die jullie al kennen en sommige misschien niet. Ik kan zeggen dat ik van alle 8 echt fan ben. Hun foto’s en hun looks ze zijn gewoon af. Van deze 8 heb ik ook mijn absolute 5 favorieten en dat zijn: Anna, Claartje, Yara, Lizzy en Emelie (emitaz). Zij zijn mijn absolute favorieten. De andere vind ik natuurlijk ook echt geweldig. Ik zou graag een keer een praatje met hen doen voor tips. Op hun klere ben ik ook zeer jaloers als ik eerlijk ben. Als je op hun naam drukt kom je gelijk op hun Instagram pagina.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik hoop dat ik jullie nieuwe accounts hebben leren kennen. Nogmaals, als jij ook leuke accounts kent, laat ze dan zeker achter en dan neem ik een kijkje. Laat jouw Instagram ook even achter en dan kan ik daar ook eens een kijkje nemen. Mij kun je ook volgen op Instagram: @_lunaswonderland_

Tot de volgende keer!

Luna xoxo

 

Geef een antwoord