Interview met Fay Elise

Hallo lieve lezers!

Vandaag heb ik nog is een interview voor jullie. Ik heb vandaag een interview voor jullie met Fay Elise. Ze heeft een super leuk Instagram account. Ze maakt super mooie foto’s en ook leuke video’s. Klik hier en dan ga je naar haar Instagram. Laten we nu maar beginnen met het interview.

Hoe noem je op Instagram en waarom?

Hii ik heet @fay.elise op Instagram, omdat ik zelf Fay Elise heet. Best logisch haha 😉

Beschrijf jezelf in 3 woorden: 

Als ik mezelf zou moeten beschrijven in drie woorden zouden dat: creatief, nieuwsgierig en ambitieus zijn.

Wat vind je zo leuk aan Instagram?

Het leukste aan Instagram vind ik dat je je creativiteit en je gedachtes er op kan plaatsen. Alsof je je eigen tentoonstelling in een museum hebt.

Wie zijn je 5 favorieten Instagram accounts?

‘My Five Absolute Favourite Accounts’ zijn:

1. @hiitsofie

2. @okayy.louise

3. @stqrry

4. @nvocado

5. @jessconte

Welke app vindt je naast Instagram handig voor je foto’s?

Ik gebruik zelf: VSCO CAM en Afterlight om mijn foto’s te bewerken, maar de app UNUM is heel fijn om m’n feed in te plannen, voor dat ik ga posten.

Wat is je Instagram goal?

Mijn Instagram goal is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met mijn posts. “Let’s spread positivity like it’s confetti!”

Wie zijn je 5 favorieten celebs op Instagram? 

Mijn favoriete celebs op Instagram zijn:

1. @marlacatherine

2. @loren

3. @maddieziegler

4. @milliebobbybrown

5. @signaxmae

Wat moet een Instagram account hebben volgens jou, om door jou gevolgd te worden?

Een Instagram account moet iets vrolijks en unieks uitstralen. Ik hou zelf niet zo van donkere foto’s. Ook vind ik het altijd fijner als de foto’s niet zo ‘messy’ zijn, en goed bij elkaar passen 😉

Heb je nog tips voor een goed Instagram account?

Wees gewoon jezelf en post wat JIJ het liefste wil. Het belangrijkste is, is dat je aardig bent tegen andere accounts en niemand gaat uitschelden. And be patient, je volgers komen echt wel als je maar goed je best doet :)) have fun!!

Dit was dan het interview met Fay Elise. Ik ben heel erg blij dat ik haar mocht interviewen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik raad je zeker aan om haar te gaan volgen. Tot de volgende keer met een nieuw artikel.

Luna xo

Geef een antwoord