Stel je voor dat je wakker wordt in Shawn Mendes zijn armen

Hallo lieve lezers,

vandaag heb ik weer eens een stel je voor datDat is al even geleden, maar ik heb er weer eentje. Dit is dankzij een vriendin van mij. Zij kwam op deze stel je voor dat. Ik wil ook even wat zeggen tegen jullie. Ik had verteld dat ik meer zou plaatsen. Ja, jullie zien ook dat het niet gebeurd is. Dit komt omdat ik geen goede ideeën heb. Als ik een post wil schrijven voor jullie, wil ik wel dat ik er op trots op kan zijn.  Daarom dus, ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden en mij begrijpen.

Stel je voor dat je wakker wordt in Shawn Mendes zijn armen

Als dit zou gebeuren, zou ik even in mijn arm knijpen of ik niet aan het dromen ben. Ik ben een enorme fan van hem en ik bewonder hem dan ook heel erg. Ja, als dit gebeurd, dan zou ik enorm hard flippen denk ik. Ik zou het ergens echt geweldig vinden maar misschien ook een beetje raar? Ik weet het niet, haha. Ik zou op dat moment wel echt het gelukkigste meisje op aarde zijn. Ik denk dat iedereen die fan van hem dat wel zou zijn. Dus ik zou het wel best cool vinden als dit zou gebeuren.

Dat was het dan weer. Ik vond het weer leuk, ik hoop jullie ook. Als jullie nog ideeën hebben voor deze serie of gewoon algemene ideeën, dan mag je die hier achter laten of me sturen. Tot volgende keer.

Luna xo

Geef een antwoord