Interview met Coco van Chicabelike

Hey iedereen, vandaag heb ik weer eens een interview voor jullie. Vandaag is het met Coco van chicabelike. Ze heeft een mega leuk Instagram account. Ik volg haar al een tijdje en we zijn ook al een jaar Insta friends. Ik vond het heel leuk dat ik haar mocht interviewen. Er staat op dit moment ook een witactie op haar account online en ik doe er ook aan mee, dus je hebt jet misschien al wel gezien. Zo niet, klik dan even hier. Maar nu gaan we wel eens kijken naar het interview met Coco.

Hoe noem je op insta:
Mijn account het @chicabelike. Neem gerust een kijkje!

Wat vind je zo leuk aan Instagram?:
Ik vind Instagram super leuk! Ik hou ervan dat ik mijn foto’s met anderen kan delen, en zij die van hun met mij. Ik krijg veel inspiratie van de accounts die in volg!

Wie zijn je 5 favoriete Insta accounts?:
@queenofjetlags
@larissaselene
@kaesutherland
@lizzyperridon
@lizzyvdligt

Welke apps vind je naast Insta handig voor je foto’s?
Mijn tip aan iedereen is om de app UNUM te gebruiken! Hierin kan je heel erg goed je feed organisen, zodat je een goed overzicht hebt. Zelf vind in het fijn om mijn posts vooruit te plannen, en daarvoor is deze app heel erg handig. Ook kan je jouw foto’s er goed in bewerken. Echt een aanrader dus! 🙂

Wat is je insta goal?
Ik heb net de 2000 volgers gehaald, en dit was al een tijdje een goal die ik graag wilde bereiken. Op dit moment heb ik niet echt een goal, maar het zou me wel gaaf lijken om 10000 volgers te hebben! Wel vind ik het erg belangrijk om zo lang mogelijk met mijn account door te gaan, want ik vind het elke dag weer leuk! <3

Wat zijn je 5 favoriete Celebs op Instagram?
Noor de Groot (@queenofjetlags)
Anna Nooshin (@annanooshin)
Kae Sutherland (@kaesutherland)
Lizzy van der Ligt (@lizzyvdligt)
Lizzy Perridon (@lizzyperridon)

Wat moet een Instagram account hebben volgens jou, om door jou gevolgd te worden?
Zelf vind ik het altijd fijn als accounts veel posten, en tijd en moeite in hun foto’s steken. Ook is het chill als iemand een mooie feed heeft, zodat alle foto’s goed bij elkaar passen. Edits zijn ook leuk om te zien! Erg creatief. 🙂

Heb je tips voor een goed Instagram account?
Wees actief, en geniet ervan! Je moet het echt leuk vinden om dit te doen, dan wordt het resultaat ook veel mooier. 🙂 Ben je pas net begonnen? Don’t rush it! In de beginperiode kan je nog rustig aan experimenteren en ontdekken wat je wil bereiken met je account. Hierna kan je het rustig opbouwen door meer tijd in je foto’s te steken. Ook kan je erover nadenken om bijv. een camera te kopen.

Zo dat was het interview met Coco. Ik wil Coco heel erg hard bedanken dat ze dit interview wilden doen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, vergeet Coco ook niet te volgen op Instagram. Ik zie jullie de volgende keer!

Luna xoxo

Geef een antwoord