Hello March and hello spring

Hoi hoi, vandaag heb ik nog is een maandartikel. Ik ga jullie vertellen wat er gebeurd is en wat er nog gaat gebeuren in maart. Ik wil eigenlijk vooral daarop focussen, dat ik het ga hebben over de maand waar we in zitten en dat ik jullie daar meer over ga vertellen. Ik heb er veel zin in, ook blij dat ik een artikel kan schrijven. So let’s begin!

Gisteren was het 2 maart en er is iets super leuk gebeurd. Er staat op dit moment een winactie online op mijn Instagram. Ik heb met een aantal meisje geld samen gelegd om wat leuks te kunnen kopen. We zijn in totaal met 14 en het is super leuk. Je kunt een Instax Mini 9 winnen, in het wit. Hieronder even een foto ervan. Als je wil meedoen moet je even hier klikken en dan kom je bij de foto terecht en al de voorwaarde.

In de maand maart gaat er iets speciaal gebeuren voor mij. Op 21 maart bestaat mijn blog 2 jaar! Ik zal hier zeker een artikel over gaan schrijven en wat terugblikken. Ik ben echt dolblij dat ik dat doe en al een aantal dingen bereikt heb.

We zullen het ook even hebben over school. Ik begin volgende week aan een projectweek. Ik zit in Cogsnoco in het tweede jaar. We hebben 3 per jaar een projectweek. Dit wil zeggen dat we samen met een maatje van onze klas opdrachten moet maken die ons gegeven zijn. Het is best wel leuk, maar het kan ook wat zwaar zijn. Een aantal weken later heb ik ook examens of periode toetsen. Dat is minder leuk maar het hoort erbij.

Ik kan eigenlijk niet erg veel zeggen nog. Ik hoop dat maart een leuke en positieve maand wordt. Ik ga zo veel mogelijk proberen te werken voor mijn blog en mijn Instagram. Ik ben er morgen weer met een nieuw artikel.

Luna xoxo

Geef een antwoord