Stel je voor dat de hele wereld in zwart-wit is

Hallo iedereen!

Vandaag heb ik een stel je voor dat. Ik heb zaterdag niks geschreven en dat spijt me. Maar ik heb vandaag wel een artikel voor jullie. Dus lees maar verder voor het artikel.

Stel je voor dat de hele wereld in zwart-wit is

Ik zou het ergens best wel eng vinden. Je ziet niet welke kleur wat is en hoe verveelden is het soms wel niet. Als het zo plots zou gebeuren zou ik het best raar vinden en moeilijk vinden. Je outfits zijn dan ook heel erg saai. Als het altijd al was, ben je het toch gewoon. Je outfit kan dan ook heel erg leuk zijn. Ik denk dat ik het een beetje leuk zou vinden, maar ook wat saai.

Dat is mijn mening. Laat die van jouw achter in de reacties. Dat was weer een kort artikel. Als je nog ideeën hebt voor een artikel, het mag gaan over eender wat, laat het me dan weten in de reacties. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Luna xoxo

Geef een antwoord