Q&A #5 – Wat wil ik bereiken dit jaar?

Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een Q&A voor jullie. Ik vond dat het al een tijdje geleden was, dus besloot ik om er nog eens eentje te doen. Het heeft geen bepaald thema zoals de vorige keer. Ik had de laatste keer een back to school Q&A gedaan, maar jullie mochten nu gewoon vragen stellen. Laten we maar beginnen!

Wat is je favoriete snoep?

Mijn favoriete snoep is chocolade als dat mee telt. Anders zou ik zeggen van die snoepveters. 🙂

Hoeveel volgers wil je bereiken tegen het einde van 2018? 

Ik zou toch zeker 1500 volgers willen hebben. Maar ik denk dat het een beetje overdreven is. Ik zit nu op: 1100 volgers, maar dat kan soms zakken. Als ik echt een doel wil hebben dat nog mogelijk is, dan zeg ik 1200 volgers.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Het liefst wat ik doe is schrijven, bloggen, foto’s maken en klimmen. Muziek luisteren vind ik ook heel leuk maar dat doe ik vrijwel elke dag.

Met welke mensen kom je het best overeen?

Met mijn vriendinnen die er altijd voor me zijn in mijn slechtere periode en in de goede. Met mijn familie kan ik ook altijd goed overweg.

Wat wil je bereiken in dit jaar?

Ik wil groeien in mijn blog en ik zou het heel leuk vinden om nog een keer met iemand samen te werken. Ik zou graag verandering zien ten opzichte van vorig jaar. Ik wil groeien en blijven groeien.

Welk huisdier zou je graag hebben en waarom?

Ik zou graag een kat hebben. Ik vind katten gewoon heel erg schattig en we hebben al eens katten gehad, dus zou ik er graag terug een kat willen.

Favoriete winkel?

Ik heb op dit moment 5 favorieten winkels. Dat zijn: 1 Other Stories, Zara, Pull & Bear, Zeb en de Bershka.

Favoriete praat(roddel ) onderwerp?

Ik heb niet een favoriet onderwerp. Het hangt vaak af in welke sfeer je begeeft en dan kom je wel een onderwerp tegen dat leuk is om over te praten.

Favoriete kledingmerk?

Ik heb niet echt een favoriet kledingmerk, ik kijk niet echt naar het merk. De ene moment vind ik een trui van Fila heel mooi en de andere moment van Tommy Hilfilger. Dus ik heb niet echt een favoriet.

Wanneer begon jij je blog?

Ik begon mijn blog op 21 maar 2016. Op dit moment bestaat mijn blog: 1 jaar en 10 maanden. In maart dit jaar bestaat mijn blog 2 jaar.

Welke tips heb jij om betere artikels te schrijven?

Schrijf artikel die jij leuk vind en waar je achter staat. Dan gaan mensen ook zien en lezen dat waar je over schrijft het zelf ook leuk vindt. Als er ook geen fouten in je teksten staan kan het ook veel helpen.

Waar haal jij je inspiratie?

Van andere blogs en sommige ideeën komen gewoon vanzelf. Dan denk ik: “oh dat lijkt me wel iets leuk om te doen” Ik haal mijn inspiratie vrijwel overal en nergens. 🙂

Zo dat waren de vragen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vond het leuk om jullie vragen te beantwoorden. Als je nog een vraag hebt over iets kun je me bereiken op: Instagram en via mijn mail; lunaswonderland@outlook.com

Tot morgen en heb nog een fijne vakantie en weekend!

Luna xx

Geef een antwoord