Favoriete YouTubers

Hey iedereen vandaag heb ik een nieuw artikel voor jullie. Ik ga het vandaag hebben over mijn favoriete YouTubers. Ik kijk naast Netflix ook regelmatig YouTube. Ik ben ook op een heleboel kanalen geabonneerd maar ik heb uiteraard mijn favorieten. Dus laten we beginnen en misschien leer je nog wel YouTubers kennen.

Anna Nooshin 

Laten we beginnen met de Nederlandse Anna Nooshin. Ik vind haar echt super leuk. Haar video’s zijn super leuk en grappig en ze laat haar kijkers ook regelmatig meekijken in haar leven. Ze doet van alle video’s en ze zijn alleman heel erg leuk. Mijn favoriete serie op haar kanaal is Gossip. Hier gaat ze roddels van bekende Nederlanders bespreken en dit doet ze ieder keer over iemand anders. Dan heb ik nog niets gezegd over haar kledingstijl, love it! Hieronder zie je een foto van hoe haar kanaal eruit ziet.

D is for Dazzle 

Diana is ook een Nederlandse YouTuber. Ze heeft ook nog een Engelse kanaal dat vind je hier. Diana heeft een heel erg leuk en mooi kanaal. Haar video’s zijn altijd super leuk en mooi. Ze doet ook weekvolgs en dat vind ik super leuk. Ze neemt verschillende soort video’s op. Dat maakt haar kanaal zo leuk. Hieronder weer een foto, maar dan van Diana haar kanaal.

emma

Emma is een Zweedse YouTube, in haar video’s spreekt ze wel Engels. Emma maakt heel erg leuke video’s en ze is gewoon heel erg leuk. Haar video’s zijn op een heel leuke manier geëdit en dat maakt het ook heel fijn om ernaar te kijken. Hieronder een foto van haar kanaal.

Kalvijn

De enigste mannelijke YouTuber in dit rijtje. Kalvijn a.k.a Kelvin is mega grappig. Als je naar zijn video’s kijkt moet je gewoon gelachen hebben. Hij maakt leuke video’s en ze zijn dan ook altijd wel grappig. Foto hieronder van zijn kanaal.

Kelsey Simone

Kelsey is ook super leuk. Ze maakt vooral video’s rond fashion, beauty en lifestyle. Ze is een Amerikaanse YouTuber. Haar video’s en haar kledingstijl zijn geweldig. Foto hieronder van haar kanaal.

Saar

Sara is een Nederlandse YouTuber die nu in New York woont. Ze heeft altijd een bepaalde vibe in haar video’s die echt heel leuk is. Sara haar video’s kunnen heel serieus zijn maar ook grappig en gewoon weg heel erg leuk.

Yara Michels

Als je Anna kent ken je waarschijnlijk ook Yara. Het zijn vriendinnen en hebben beide een kanaal. Dat van Yara is ook heel erg leuk. Haar video’s zijn ook altijd heel leuk. Ze staat altijd heel erg vrolijk voor de camera en je wordt er zelf ook spontaan vrolijk van.

Zoella 

Natuurlijk kan Zoe niet ontbreken in dit rijtje.  Dit is de eerste YouTuber waar ik een abonnement op had. Ze is een Britse YouTuber en dat vind ik geweldig. Haar video’s zijn ook gewoon geweldig. Ik kijk best wel erg op naar haar met wat ze allemaal bereikt heeft. Neem zeker een kijkje op haar kanaal.

Dit waren dan mijn favorieten YouTubers. Neem zeker een kijkje op hun kanaal en misschien vind je ze net zo leuk als ik en abonneer je wel. Als jij nog een leuke YouTuber kent, laat het dan zeker in de reacties achter. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en zaterdag ben ik er weer met een nieuw artikel.

Luna xx

Geef een antwoord