Vakantie! Offline van social media – babbeltje #4

Hey hey, vandaag weer een babbeltje. Dit is weer eens een tijdje geleden, maar hier ben ik. Ik ga jullie vertellen hoe het met me gaat en wat er allemaal gaande is in mijn leven op dit moment.

Eerst en vooral, ik heb vakantie! Ik heb gisteren op school carnaval gehad en nu is het eindelijk vakantie. Ik ben hier heel erg blij mee, want ik was weer alles beu wat met school te maken had. Nu even over mijn social media break. Jullie weten dat ik vorige week zaterdag vermeld heb dat ik een tijdje offline ga van social media. Ik moet zeggen dat het best goed gaat. Ik zit alleen af en toe op Instagram, maar dit is omdat ik hier wel actief moet blijven. Ik ben best blij dat ik dit doe. Ik kan niet zeggen hoelang ik nog offline ga blijven van Snapchat, dit was ook iets heel spontaan en ik ga er terug op als ik er klaar voor ben. Ik schreef zo net Snapchat, dat komt omdat ik nog wel wat op Instagram zit. Dit is ook iets dat voor een groot deel bij mijn blog hoort. Ik ben ook bezig met iets heel erg leuk, dus moet ik wel beschikbaar blijven. Dus hou mijn Instagram zeker en vast in de gaten. Klik hier voor mijn Instagram.

Ik wil jullie iets laten zien. Een tijdje geleden heb ik een soort van dagboek gekocht. Het heet: Dagboek voor goede en slechte dagen. Ik zag het liggen en het leek me wel iets leuk. Ik kan niet volhouden om veel te schijven maar dit is best leuk. Hieronder zien jullie een paar foto’s. Klik ook hier, zo kun je het vinden op de site van de Standaard Boekhandel.

Ik heb ook nog een vraag voor jullie, ik heb nog is zin in een Q&A. Dus als jullie vragen voor mij hebben mogen jullie die achterlaten in de reacties. Het was weer eens even geleden, dus waarom niet?

Ik ga het hierbij ook houden. Ik ga weer wat artikels maken in de vakantie, als jullie nog ideeën hebben, laat ze gerust achter. Morgen ben ik er weer met een nieuw artikel.

Luna xoxo

 

Geef een antwoord