Fashion Trends 2018 – Yay or Nay?

Hello sweeties, ik heb vandaag een artikel over fashion. Ik weet niet of dat jullie het weten maar ik heb veel liever fashion dan beauty. Het interesseert me veel meer, ik wil daarom proberen om er meer mee bezig te zijn op mijn blog. Ik ga daarom ook de fashion trends van 2018 met jullie bespreken, ik heb deze trends gezien via andere sites en ze zijn gebaseerd op Pinterest. Laten we maar beginnen!

Statement oorbellen

Statement oorbellen kan ik echt wel waarderen. Ik zou het misschien eigenlijk ook is moeten proberen. Ik hou echt heel erg veel van juwelen, ik vindt dat ze je outfit zoveel specialer kunnen maken. Bij de oorbellen in 2018 is hoe groter hoe beter. Voor mij is dit echt wel een: Yay!

Wijde broeken

Love deze trend! Ik hou van dit soort broeken! We zagen dat skinny jeans echt aan het vervagen was in de modewereld. Ik heb natuurlijk niets tegen skinny jeans. Ik vind dat je deze broek met elk seizoen kunt dragen. Ik zou ook heel erg graag een flared jeans kopen. Het grappige is dat ik het eerst echt heel erg lelijk vond. Maar nu begin ik het eindelijk te waarderen. Een absolute Yay! 

Berets 

Dit is mijn minst favorieten trend. Ik heb dit soort hoedjes nooit echt geweldig gevonden. Ik denk dat het komt omdat ik er zelf niet echt mee sta. Er zijn mensen waar het echt geweldig mee staan. Ik geef het een Yay omdat het wel gaat. Ik zou het alleen zelf nooit dragen.

Versierde schoenen

Er zijn sommige schoenen die ik zou kunnen waarderen. Maar zeker niet alles, ik vind het wel een Yay, ik vind zeker niet alle versierde schoenen mooi.

Logo’s 

Als je een trui of een shirt met een loge erop hebt. Then are you in! In 2018 is het in om met logo’s op kleren rond te lopen. Ik vind her niks verkeerd aan, je laat gewoon zien welk merk je draagt. Wat ik bijvoorbeeld heel mooi vind is een Gucci shirt, zoals dat je op de foto hierboven kan zien. Niks mis met deze trend, dus een: Yay!

Doorschijnende sokken

Ja, dit is gewoon echt niet mijn ding. Ik weet echt niet wat ik van deze trend moet vinden. Ik vind het gewoon wat raar denk ik. Doorschijnende sokken? Nee, ik heb toch liever normale sokken. Voor mij is dit een: Nay. 

Zijspilts

Dit is dan weer een trend die ik wel leuk vind. Je kunt dit op veel soort manieren stylen. Het gaat zowel over in een broek als in een shirtje of truitje. Ik vind het wel een leuke trend, dus voor mij een: Yay!

Lange laagjes

Wat moet ik hier van vinden? Het gaat als het niet te veel is en ja ik weet het echt niet zo goed. Dit is een trend die wel gaat met sommige outfits ziet het er erg leuk uit, het best moeilijk om een leuk en mooie foto te vinden hiervan. Dit is toch wel ergens een: Nay. 

Klassieke blauwe jeans

Met een blauwe broek kun je nooit misgaan. Het al altijd wel een ding zijn, het gaat ook gewoon bij heel veel. Je kunt het zo klassiek en sportief maken als je zelf wil. Dit is sowieso een: Yay! 

Lakleer, PVC en lucite 

De laatste en dan ook nog is mijn minst favoriete trend. Ik vind het gewoon echt niet mooi, ik zou me ook heel erg hard irriteren aan het geluid als ik wandel. Dit is voor mij een absolute: Nay. 

Zo dit was dan mijn artikel voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Zouden jullie graag vaker een fashion artikel willen zien? Laat het dan weten in de reacties. Ik vond het heel erg leuk om te doen en tot woensdag.

Lots of love Luna xoxo

Geef een antwoord