Stel voor dat je in een serie mag meedoen

Hey iedereen, vandaag heb ik een stel je voor dat voor jullie. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Dus laten we maar beginnen.

Stel je voor dat je in een serie meedoen 

Ik zou het heel leuk vinden om een serie mee te mogen doen. Ik vind het best moeilijk om er één te kiezen. Ik denk dat ik zou gaan voor The Vampire Diaries, Teen Wolf of Riverdale. Dit zijn wel een paar favorieten van het moment. Ik kan wel niet kiezen welke serie. Ik kan wel zeggen waarom ik deze series gekozen heb. Ik vind ze alle drie heel erg leuk en goed. Als je met de acteurs mag spelen die in de serie voorkomen zou dat heel erg cool zijn. Als ik in de series zou kunne meedoen is dat wel een eer. Ja, deze drie zijn mijn favorieten.

Welke serie of series zouden jullie kiezen? Laat het achter in de reacties. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, tot de volgende keer.

Luna xx

Geef een antwoord