How I edit my Instagram photo’s?

Hallo lieverds, vandaag heb ik een artikel wat al een keer aangevraagd was maar nog niet heb gedaan. Ik was nooit echt zeker over mijn Instagram feed. Maar nu ben ik er best tevreden over. Ik ga jullie vandaag laten zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk. Ik gaan ook een aantal tips geven. Laten we beginnen!

Mijn Instagram Feed:

Zo ziet mijn feed er momenteel eruit. Ik ben er erg tevreden over, ik zorg ervoor dat ik leuke foto’s met jullie kan delen.

Welke app gebruik?

Voor mijn foto’s te bewerken gebruik ik VSCO. Ik gebruik deze app als zolang ik eigenlijk bezig ben met een feed. Want in het begin gebruikte ik gewoon filters van Instagram zelf.

Hoe bewerk ik mijn foto’s nu?

 Ik gebruik de filter HB1, +12,0

 Mijn belichting zet ik op: +1,0

 De verzadiging zet ik op: -3,0

 Highlights: +3,0

 Temperatuur: -1,0

 Tint: -4,0

 Vervagen: +3,0

Zo dat zijn al de stappen die verloop als ik mijn foto’s bewerk. Het zijn er in het totaal zeven. Ik ga meestal op Pienterst kijken voor inspiratie. Zelf speel ik nog met de ander tools, om er toch wel mijn eigen draai aan te geven. Ik vind wel dat je er een eigen touch aan moet kunnen geven. Ik verander om de paar maanden of met een nieuw seizoen verander ik mijn feed. Omdat het anders ook te eentonig wordt. Ik hoop dat jullie hier inspiratie kunnen uithalen. Nu ga ik jullie wat tips geven.

Eerst en vooral ik ben geen expert. Ik heb nog maar 2 jaar mijn Instagram account dus ik ben nog steeds aan het leren. Maar toch wil ik jullie en paar tips geven.

Tip 1: wees creatief en doe je eigen ding. Het is belangrijk dat je een eigen draai kan geven aan je Instagram account. Zo zul je ook sneller herkent worden. 

Tip 2: zorg voor een mooie profielfoto. Dit is het eerste wat men ziet als ze naar je account kijken. Zorg ervoor dat je op staat en dat je goed te zien bent. De kwaliteit is dan ook heel belangrijk. 

Tip 3: je bio op Instagram is heel erg belangrijk. Dit is wat mensen als tweede zien als ze naar je account kijken. Zorg ervoor dat er wat basic info in staat. Hieronder een voorbeeld van mijn bio. 

Tip 4: Kwaliteit. Zorg er voor dat je foto’s er goed uitzien. Mensen willen geen wazige foto, als dat je bedoeling is dan is het iets anders. Ik gebruik mijn gsm om foto’s te trekken. Soms gebruik ik ook en heel goeie camera. 

Tip 5: zorg dat je foto’s één geheel vormen. Hoe ik dat doe? Ik heb een feed, ik bewerk mijn foto’s altijd op dezelfde manier. Zo lijkt het één geheel. Dit is mijn mening. 

Tip 6: reageer op andere accounts. Als volgers van hun je dan opmerken dan word je misschien wel gevolgd. 

Dit waren mijn tips voor jullie. Ik ben ook geen expert op gebied van Instagram, ik ben geen professional. Dit zijn de tips waar ik me probeer aan te houden. Jullie mogen me altijd vragen sturen en ik zal er proberen op te antwoorden. Dit was dan ook het einde van het artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Tot morgen!

Luna xoxo

Geef een antwoord