Stel je voor dat je blog je beroep wordt

Hallo het is vandaag woensdag en dat betekend twee dingen. Het is bijna weekend en een nieuw artikel. Vandaag heb ik een stel je voor dat. Het is iets persoonlijker en het gaat over mijn blog en werken?! Wil je weten over wat ik het ga hebben? Lees dan maar verder!

Stel je voor dat je blog je beroep wordt

Ja, wat dan? Ik denk persoonlijk niet dat ik van mijn blog mijn beroep ga kunnen maken. Ik vermoed dat ik er niet mee zal rondkomen. Als het zou gebeuren zou ik genoeg volgers moeten hebben en in aanmerking moeten komen voor samenwerkingen met grotere bedrijven. Ik zou mijn blog graag willen gebruiken als ontspanning in mijn dagelijks leven. ik schrijf heel erg graag maar dit zou ik niet doen. Ik zou niet van mijn blog mijn beroep kunnen maken. Het kan wel mogelijk zijn maar ik denk dat het financieel niet zou lukken, zoals ik al eerder schreef dan zou ik met mijn blog al heel ver moeten staan. Dan zou ik er eventueel een YouTube kanaal bijmaken.

Dat was mijn mening, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat ook even achter wat jij later zou willen worden. Het was kort maar krachtig. Niet dan? Als jij nog ideeën hebt voor een stel je voor dat, mag je ze gerust in de reacties achter laten. Tot de volgende keer!

Luna xoxo

Geef een antwoord