Stel je voor dat je de wereld leidt

Hallo iedereen

Stel je voor dat je de wereld leidt? Klinkt best gek, niet dan? We gaan het er vandaag over hebben. Dus wil je weten wat ik hier van denk, lees dan maar verder.

Stel je voor dat je de wereld leidt

Ik vind het een best gek idee, of een rare gedachten. Ik denk niet echt dat ik instaat ben om de wereld of een land te leiden. Ik kan geen beslissingen nemen, ik kan al nauwelijks kiezen wat ik wil eten. Laat staan dat ik heel belangrijke beslissingen moet nemen. Ik zou het liever niet doen, als het niet anders gaat, dan zal ik het maar doen zeker? Maar liever niet nee, het is niet mijn ding om belangrijke beslissingen te nemen. Dus ik laat het liever over aan een andere persoon, die het wel leuk vind.

Zou jij de wereld willen leiden? Laat het achter in de reacties!

Dat was het dan, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als jij nog een idee hebt voor deze serie, mag je het altijd in de reacties achter laten. Tot de volgende keer!

Luna xo

Geef een antwoord