Dr.Martens ♡ – Mijn pareltjes

Hoi iedereen! Ik zou graag meer met fashion willen doen, dus ik kwam laatst op een leuk idee. Ik zou af en toe een item dat ik heb willen behandeld en willen vertellen waarom ik het wilde hebben en er gewoon over praten. Ik heb een aantal items in mijn handen die ik heel erg mooi en leuk vind. Ik ga hier geen datum op plakken omdat het niet echt nodig is, ik hoop dat jullie dit leuk gaan vinden. Ik heb er een leuk gevoel bij, dus laten we maar beginnen.

Dr.Martens

Ik heb een aantal jaar gelden Dr.Martens gekocht, in het zwart. Ik draag ze nog altijd even graag en ik draag ze tegenwoordig weer wat meer. Ik heb ze gekozen, omdat dit een heel erg leuk item is, vind ik zelf. Je kunt leuke outfits met één item heel erg stoer maken. Ik vind het ook best leuk om te dragen bij een gewone jeansbroek en een trui, heel casual maar ook wel war stoer. Je kunt de ze best old school noemen, denk ik. Aangezien mij mama ook ooit dr.Martens gedragen heeft. Ik draag best veel sneakers, maar ik vind dit een totaal andere draai kan geven aan een outfit. Ik droeg ze een tijdje terug met glitter sokken, dat maakt de schoenen dan weer wat anders. Ik heb wat foto’s getrokken, die kunnen jullie hieronder vinden.

Met een jeansbroek, dus wat stoerder.

Dat was het eerste artikel van de nieuwe serie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en als jullie een naam weten voor deze nieuwe serie laat het achter in de reactie. Ik zie jullie de volgende keer weer.

Luna xxx

 

 

Geef een antwoord