Stel je voor dat je maar 1 kleur mag dragen

Hey hey, vandaag weer een stel je voor dat. Ik heb er heel erg veel zin in, dus we zullen is gaan kijken wat het vandaag weer is.

Stel je voor dat je maar 1 kleur mag dragen

Ik vind het niet zo heel moeilijk. Ik daag vrijwel vaak de zelfde kleur dus dan is het best logisch welke kleur ik zou dragen. Ik draag vaak zwart en dan soms nog een andere kleur erbij. Dus ik denk dat ik zwart zou kiezen, het klinkt misschien wat somber. Maar je kunt er best wel veel meedoen. Als je verschillende soorten stoffen kiest ziet het er niet saai uit. Dus ik zou dan voor zwart kiezen.

Ik vraag me wel af welke kleur jullie zouden kiezen, dus laat het maar even weten in de reactie. Ik hoop dat het leuk was, ik zie jullie de volgende keer weer.

Luna xoxo

Geef een antwoord