Liebster Award 2018

Hallo iedereen, ik heb vandaag een Liebster Award voor jullie. Ik dit al eens eerder gedaan en ik vond het heel erg leuk. Ik ben nog is genomineerd en deze keer door Sana van Sola Sana. Ik wil je hier voor bedanken, ik vind het heel erg tof. De Liebster Award is voor beginnende bloggers in de kijker te zetten. Ik ben heel erg blij dat ik dit mag doen. Ik moet nu een 11 vragen gaan beantwoorden van Sana en dan moet ik 11 bloggers nomineren en zelf 11 vragen verzinnen. Dus laten we beginnen!

Wat vinden jullie van wit en zwart?

Ik vind zwart en wit gewoon handige kleuren om kleren bijvoorbeeld te combineren. Ik vind wit ook een leuke kleur om je kamer mee te schilderen. Als ik mijn ga veranderen, ben ik zeker van plan om die in een soort wit te gaan schilderen.

Wie is de mentor in jullie leven?

Ik weet niet echt of ik wel een mentor heb. Er zijn wel mensen waar ik dingen aan kan vragen, zoals mijn ouders en ik heb ook een heel goede vriendin Sara die als eenzus voor me is, bij haar kan ik ook altijd bij terecht.

Waarom zijn jullie beginnen bloggen?

Ik schrijf heel erg graag en bloggen past daar heel erg goed bij. Ik vind het ook gewoon leuk om mijn mening te delen en dat kan ik.

Wat vinden jullie leuk aan het bloggen?

Ik vind het zo leuk dat ik mezelf kan zijn en er word niet aan mij gezegd over wat ik moet schrijven. Ik mag zelf kiezen wat ik ermee doe en daar heeft niemand echt iets over te zeggen.

Wil je van je blog je werk maken? Waarom?

Nee, ik denk het niet nee. Ik denk gewoon dat het moeilijk zou zijn om hier mijn boterham mee te verdienen. Ik kan het altijd gaan bekijken als een bijbaantje bij mijn vaste job later. Maar ik zou nooit een fulltime blogger worden, vermoed ik.

Wat is jullie ultieme tip voor een gelukkig leven?

Jezelf zijn en niet nadenken wat andere over je denken. Ik weet dat iedereen wel is nadenkt wat andere van je vinden. Maar doe het niet te veel. Zorg er voor dat je dingen doet die jij leuk vind en niet die iemand anders leuk vind. Durf ook eens nee te zeggen als je het niet wil en ja te zeggen om iets nieuws te ontdekken.

Wat is je favoriete gerecht?

Ik zou het liefst pizza zeggen, maar als ik echt een gerecht moet kiezen. Dan kies ik een spaghetti, dat vind ik wel altijd smaken.

Wat is je favoriete liedje van dit moment?

Ik denk Memories van Shawn Mendes, ik vind het een heel erg mooi lied en het is gewoon geweldig.

Wat is je goede voornemen voor dit jaar?

Ik zou wat meer gezonder willen gaan leven en meer met mijn blog bezig zijn.

Welke is je leukste instagramfoto?

Wat is je favoriete disney-figuur?

Dat heb ik eigenlijk niet echt, maar ik vind Olaf wel grappig 🙂

Zo dat was het dan, ik vond het heel erg leuk om te doen. Nu is het mijn beurt.

De regels: 

1. Benoem de persoon die jou genomineerd heeft in je artikel

2. Beantwoord de 11 vragen

3. Nomineer 11 andere bloggers om hen aan te moedigen

4. Stel aan hen 11 vragen

5. Verwittig hen dat ze genomineerd zijn!

De genomineerden: 

Brigit van www.birgitbabbel.be

Emma van www.beautyandabow.be

Yinthe van www.itsjustyinthe.weebly.com

Marine van www.lessoeursmacaluscoblog.wordpress.com

Serena van www.byfashionblog.nl

Luna van moonlifestyleblog.wordpress.com

Kim en Manon van twinsvstheworld.wix.com/blog

Dominnique van dowannahaves.blogspot.com

Michelle van www.mystylemichelle.com

Charline van charlinehasablog.blogspot.com

Juliette van www.juliette.be

 

De vragen: 

 1. Waarom wilden je bloggen?
 2. Nooit meer bloggen of nooit meer foto’s maken?
 3. Wat is je blog goals?
 4. Naar wie kijk je op?
 5. Wie zijn je 5 favorieten Instagrammers?
 6. Naar welk land zou je heel graag naar toe willen gaan en waarom?
 7. Nieuwjaar of Kerst en waarom?
 8. Wat wil je later worden? Fulltime blogger bijvoorbeeld?
 9. Wat was je beste moment in 2017?
 10. YouTube of Netflix?  
 11. Met welk merk zou je ooit eens willen samenwerken? 

Zo dat waren de vragen, regels en de genomineerden. Ik vond het heel leuk om te doen, ik ben heel erg benieuwd naar de antwoorden van de genomineerden op mijn vragen. Ik zie jullie de volgende keer weer!

 

Luna xx

Geef een antwoord